Log ind
DanskEnglish
0
Plastik kuglepenne

Plastik kuglepenne

Velkommen til vores univers af kuglepenne i plastik. Er du på udkig efter en reklamekuglepen, som du kan bruge som give-away til messer, arrangementer, kunder eller på kontoret? Coredesign har et stort sortiment af billige kuglepenne, som du kan dele ud til nye, potentielle kunder, så de husker din virksomhed - næste gang kuglepennen tages i brug. Få kuglepenne med jeres eget logo eller vælg et budskab, som skal trykkes - og del dem ud. Nem og effektiv måde at brande sig hos kunderne, så de kender din virksomhed og jeres værdier.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 102 resultater

Plastikkuglepenne – stort udvalg hos Coredesign
Coredesign har et stort udvalg af diverse logokuglepenne af plastik – og kun fantasien sætter grænser. Find blandt andet kendte mærker som Bic, Senator og Prodir, som er nogle af vores top samarbejdspartnere. Vi tilbyder et hav af kuglepenne med logo, som I kan give til messer, event, firmaarrangementer, kunder i firmaet eller blot på kontoret til de ansatte – det er altid et sikkert hit, da de kan blive brugt igen og igen. Uanset formålet penne skal bruges til, så har Coredesign garanteret en logokuglepen, som du kan bruge.

Størrelsen på pennen er desuden ideel af have med på farten i tasken eller lommen, og dermed bliver din kunde hurtigt mindet om dig og din virksomhed. I den forbindelse kommer kuglepennen desuden rundt i landet, så andre mennesker bliver gjort opmærksom på dit logo, dit budskab og dine værdier. Derfor er det ideelt at give et godt førstehåndsindtryk, og derfor guider Coredesign dig også til, at vælge en kuglepen af kvalitet.

Selvom kuglepenne af plast hurtigt kan defineres som billigere og dermed dårlig kvalitet, så forholder det sig ikke nødvendigvis altid sådan. Coredesign guider dig til at vælge en kuglepen i plast af god kvalitet, så levetiden er længere. Vi har et utal af reklamekuglepenne i plast, og du kan se nogle her på vores hjemmeside, men vi har uendeligt mange i vores sortiment, så kontakt os gerne ved ønsker eller spørgsmål, så sidder vores eksperter klar til at guide og vejlede dig – og HUSK, Coredesign er ISO-certificeret, så vi finder gerne din næste miljøvenlige kuglepen i eksempelvis genbrugsplast, bambus eller hvedestrå.

Hvorfor investere i plastikkuglepenne?
Kuglepenne har altid været den ideelle reklameartikel, trods digitaliseringen, så vokser efterspørgslen fortsat – derfor er logokuglepennen også oftest at finde i langt de fleste firmaers merchandisesortiment. Mange mennesker udviser ofte taknemmelighed, når de modtager noget gratis – og en gratis kuglepen er absolut ingen undtagelse. Kuglepenne har en lang levetid, hvis man vælger penne af god kvalitet . Vis dine kunder at du er seriøs omkring din brandidentitet, og gør en dyd ud af at brande dig selv og din virksomhed. Når du er ude til kundemøder, giver kunde eller medarbejdere kuglepenne med tryk, så skaber du opmærksomhed og eksponering udenfor kontoret – så din virksomhed bliver top-of-mind, når de tager fat i kuglepennen med dit logotryk på. Og da kunderne ofte tager kuglepennen med hjem, og så dernæst med på arbejde, så når du en større målgruppe.

Reklamekuglepen med tryk
Personaliserede kuglepenne i plastik med logo. Kuglepenne med tryk er altid en ideel måde at promovere dit firma uden for virksomhedens fire vægge. Reklamekuglepennen er med til at skabe og danne din virksomheds identitet, da du frit kan vælge farve på pen, logo og logofarver – så afspejler den din virksomhed. Vælg en pen af god kvalitet, så du kan have ro i maven, når pennen gives ud og DIT logo står på. Mange kunder får virksomhedens logo trykt på pennen, men andre motiver er også muligt, eksempelvis navn på hjemmeside-adresse, adresse for fysiske butikker, e-mail eller telefonnummer – dermed udgør kuglepennen pludseligt et visitkort. Mulighederne er uendelige her hos Coredesign, og vi har specialister, der gerne guider dig, når det gælder tryk – så kontakt os gerne ved spørgsmål eller for at blive inspireret!

Tænk klimavenligt ved valg af din næste kuglepen
Leder du efter virksomhedens næste miljøvenlige skriveredskab, så er du det rette sted! Coredesign er ISO-certificeret inden for miljø og kvalitet, så du kan føle dig tryg, når du skal købe miljøvenligt merchandise. Dermed bliver alle danske regler samt regler i EU overholdt. Størstedelen af vores samarbejdspartnere er lokaliseret i Europa, hvilket gør transporttiden samt distancen fra fabrik til virksomhed væsentligt kortere, og dermed dit CO2-fodspor mindre. Mange af vores leverandører har desuden fokus på at producere kuglepenne, der er affaldsforbyggende og genanvendelige, så vi kan passe på vor jord sammen. Coredesign vejleder gerne dig til dit næste miljøvenlige køb af merchandise.

Professionel rådgivning til bestilling af plastikkuglepenne med logo
Vores eksperter sidder klar til at vejlede og guide dig til dit næste køb af reklamekuglepenne. Giv os et kald, eller skriv her på chatten, så hjælper vi dig med at vælge den helt rigtige kuglepen, og kan eksempelvis guide dig med at vælge model, blækfarve, trykfarver og materiale. Coredesign er leveringsdygtig i plastikkuglepenne med logo, og kuglepennen designes, så den matcher netop din brandidentitet og DNA.

Lad os sammen finde den bedste løsning til dig og din virksomhed.

All search results