0

Kundegaver med logo

Den bedste kundegave er en kundegave med logo. Kundegaver med logo er en fantastisk måde at blive husket og værdsat på. Hos Coredesign har vi mange års erfaring i at lave kundegaver med logo, hvor især juleperioden er særlig populær. Her på siden har vi samlet en masse forslag til kundegaver, som både kan gives til den enkelte kunde, men også interne afdelinger du ønsker at takke. Er du derfor på udkig efter kundegaver med logo, så er du landet det rette sted. Hos Coredesign hjælper vi dig gennem hele processen, og finder den perfekte kundegave til dine behov.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 41 resultater

Køb kundegaver til dine samarbejdspartnere

Hos Coredesign har vi samlet et bredt sortiment af kundegaver. Kundegaver er den perfekte måde at glæde de samarbejdspartnere og forretningsforbindelser, der til dagligt gør en forskel for din virksomhed. En kundegave får dine samarbejdspartnere til at føle sig værdsatte, og en investering der er godt givet ud. Hos Coredesign har du mange muligheder at vælge imellem, og det er nemt at finde en gave som passer dine enkelte kunder. På vores hjemmeside vil du blandt andet kunne finde flotte produkter fra velkendte brands som Royal Copenhagen, Holmegaard, Kay Bojesen, Eva Solo, Georg Jensen og mange flere.

Gaver til dine kunder – Fantastisk reklame for din virksomhed

Hvorfor skal man overhovedet give gaver til sine kunder? Er det overhovedet pengene værd? Og ja, det er det absolut. At give en gave til sine kunder er en utrolig værdifuld investering for din virksomhed, og bør ikke undervurderes. Kundegaver er en utrolig effektiv måde at forblive top-of-mind hos dine kunde, og skabe et stærkt og langvarigt samarbejde. Ved at forblive top-of-mind hos dine kunder, sikrer du at det er DIN virksomhed de tænker på, næste gang de får behov for en service eller et produkt du sælger.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results