0

Lanyards & Tilbehør

Lanyards med logo er en topsælger hos os, da de er en nødvendighed for mange virksomheder. De bruger dem til konferencer, interne ID-kort eller som nøglesnore. En keyhanger med logo har mange anvendelsesmuligheder og er også god at dele ud. Den giver god markedsføring, og prisen er god. Vi har mange forskellige udgaver at vælge imellem - så vi har helt sikkert også en, der passer til jeres virksomhed.

Filtrer efter pris

Kategorier

Vis produkter

Viser alle 14 resultater

Lanyards og keyhangers med logo holder dit brand top-of- mind

Lanyards eller keyhangers med logo er en praktisk gave, der sørger for at du har alle dine nøgler samlet på et sted, så du ikke mister dem.

Derudover er de også en nem og synlig måde for dine kunder at huske dig og dit brand. Der ligger således en stor signalværdi når dine kunder bærer en lanyard eller en keyhanger med din virksomheds logo på, så I som virksomhed gør jer synligt bemærket på en helt anden måde. Det er en funktionel og genial måde at reklamere for virksomheden på.

Har I som virksomhed brug for hjælp til design og udvælgelse af de rette lanyards og keyhangers med logo hjælper vi meget gerne. I er altid velkomne til en uforpligtende snak i vores showroom på Islands Brygge, hvor I har mulighed for at se udvalg og design.

Bestil lanyards med logo online

Vi er én af Danmarks førende leverandører inden for branding og reklameartikler. Bestil direkte på vores shop eller kontakt os for vejledning hvis du ønsker hjælp til at vælge den rette løsning for din virksomhed.

Vi har også et skønt showroom på Islands Brygge hvor vi har åbent fra kl. 8-16 alle hverdage.

Book et møde – skriv på salg@coredesign.dk eller ring på  62 61 82 82.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results