0

Chokolade

Hos Coredesign kan du finde lækker chokolade med logo til din virksomhed. Et stykke chokolade med jeres eget logo, kan bruges til mange forskellige begivenheder, og er en fantastisk måde at styrke jeres branding på. Måske du ønsker at sende en delikat gave til en kunde? Eller måske du ønsker små stykker chokolade til et vigtigt møde? Uanset hvad du ønsker at bruge jeres chokolade med logo til, så kan du finde hvad du søger på vores hjemmeside. Lad dig inspirere af vores udvalg af chokolade, og køb din firmachokolade til en konkurrencedygtig pris. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe og guide dig igennem hele processen.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser alle 7 resultater

Chokolade med eget tryk

Chokolade med eget tryk er et oplagt valg for din virksomhed, når du ønsker at skabe en ekstra god oplevelse overfor kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere. Det kunne f.eks. være til vigtige møder, konferencer, messer, som gave eller firmaarrangementer. Chokolade skaber glæde, og er med til at skabe en positiv oplevelse omkring dit brand, hvilket hjælper din virksomhed med at forblive top-of-mind hos vigtige kunder og samarbejdspartnere.

Coredesign er ISO certificeret efter de internationale standarder indenfor hhv. kvalitet og miljø. Det er noget som vi sætter en stor ære i, og noget som vi har fokuseret på igennem mange år. Når du køber din chokolade hos os, kan du derfor altid være sikker på at du får et kvalitetsprodukt, hvor der har været styr på leverandørstyring, miljø og product compliance.

Ønsker du hjælp til købe af firma chokolade?

Hos Coredesign hjælper vi danske og internationale virksomheder med at blive husket, og er din totalleverandør indenfor branding og gaver til din organisation. Vi hjælper og guider dig derfor igennem hele processen, når du ønsker at investere i chokolade med jeres eget logo på. Vi kan hjælpe med alt fra valg af chokolade, design af emballage og med idéer til hvordan i kan bruge chokoladen til branding. Udover vores chokolade med logo kan du på vores webshop ligeledes finde bolsjer med logo, vingummier med logo og karameller med logo og meget mere. 

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results