0

Powerbanks

Oplad din telefon, mens du er på farten. Med en powerbank er du sikker på, du aldrig løber tør for strøm. Powerbanks fås i mange varianter og med forskellige størrelser af kraft.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 101 resultater

mAh kaldes enheden som powerbanks måles i. mAh er en forkortelse for “milliampere-timer ‘. mAh er en måling til at måle batteriets kapacitet. mAh anvendes ofte til at måle batteriets kapacitet af smartphones, eksterne batterier og tabletter. Jo mere mAh, jo længere batterilevetid. Vi anbefaler altid vores kunder min. 4000 mAh til en powerbank for at sikre at den har kapacitet nok til de nye smartphones. Powerbanks med firmalogo er meget populært som kundegaver eller medarbejdergave. Med tryk eller gravering får du en god brugbar gave med høj anvendelighed. Mange smarte modeller kan vi hjælpe med at finde til jeres virksomhed.

Kontakt os på 6261 8282 eller skriv til os på salg@coredesign.dk
Vi står klar til at guide og hjælpe dig i behovet for indkøb af powerbanks.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results