DanskEnglish
0
USB

USB

Velkommen til vores univers af USB med logo. En sand ven og makker på arbejdet, så du undgår tabt arbejde og en fyldt computer. Nem og brugbar reklameartikel, som du, dine kunder og medarbejdere kan have med alle vegne, specielt når I er ude at holde præsentationer i andre virksomheder, så er det rart at have ved hånden. Coredesign har USB nøgler med tryk i alle farver, former, størrelser og kapaciteter. USB-C eller standard USB flashdrev. En smart måde at brande jeres virksomhed, og en god idé som kundegaver og til samarbejdspartnere.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 70 resultater

Skal en USB være dit næste praktiske tilbehør til computeren?
Det kan vi hos Coredesign anbefale. Spar plads i tasken, når du drager til dit næste kundemøde, for USB-stikket kan du nemlig nemt lægge i lommen på farten. Her kan dit personale nemt tage præsentationer med ud af huset, og brande jeres logo uden for virksomheden, hvilket samtidigt symboliserer at personen er velforberedt til mødet – og kan eksempelvis tage et par ekstra med i lommen til de kunder, der kunne tænke sig et funktionelt flashdrev, og som muligvis giver det videre til en anden kollega eller bekendt, der introducerer personen til netop din virksomhed. Desuden kan du med en USB frigøre plads på din PC, og samtidigt holde overblik over dine vigtige filer. Her kan du inddele i mapper helt ligesom i stifinder, og kan bruges til alle computere med USB-C, som er kompatibel med USB 2.0 og USB 3.0 – hvilket betyder, at du uden problemer kan købe nyt udstyr og bruge til din gamle computer, og blot bruge et adapterstik eller et kabel. En USB er specielt rar for dig, der har store filer, som sænker hastigheden på din computer, f.eks. arkitekter og designere, der blandt andet benytter sig af Photoshop, og andre programmer, der tager meget plads. Det kan også være vigtigt for dig, der vil opbevare data og informationer sikkert. Coredesign kan nemt og hurtigt sætte en ordre i gang til dig.

Reklameartikler har og er fortsat yderst populært blandt virksomheder, da modtageren ofte er taknemmelig og får et positivt blik på dit firma. Vælg eksempelvis kundegaver, der vil blive brugt i en lang årrække – og hvor din virksomhed vil få eksponering, samtidigt med at modtageren får glæde. Gaver er nemlig bevist skaber relationer mellem giver og modtager, også ud i fremtiden, da man vil mindes giveren, når gaven tages i brug – eller når mindet om gaven huskes i andre sammenhænge. Reklameartikler, som en USB med tryk, efterlader derfor et positivt minde hos kunden eller medarbejderen, der er modtager af firmagaven – og supplerer derfor den markedsføring, I allerede benytter jer af i virksomheden. Derfor er USB-stikket ideelt at tage med på messer, konferencer, ind- og udenlandsrejser, kundemøder og andre events, hvor der kunne være potentielle nye kunder. Sammen med andre reklameartikler såsom en powerbank, notesbog med logo eller kuglepenne med logo, så kan det være et fængende blikfang for nye kunder såvel som gamle og trofaste. Dertil vil det være ideelt at give et flot krus med print eller firmatøj, så besøgende kunder bliver mødt af dit logo, når de bliver tilbudt kaffe eller snakker med din medarbejder.

Vælg den helt rigtige USB med tryk
Coredesign har et stort sortiment af USB-stik, og på vores hjemmeside finder du modeller i varierende materialer samt farver, så du kan finde netop dén, der passer bedst til jeres udtryk og branding. Vælg for eksempel en USB i bambus, der er et naturligt materiale – og som derved viser, at din virksomhed har miljøet med i tankerne ved køb af reklameartikler. Eller se vores elegante og klassiske USB i metal, hvor dit logo kan graveres eller trykkes. Reklamegaven viser seriøsitet, og vil brande jeres firma i mange år fremadrettet. Find samtidigt ud af, om jeres USB skal have et helt særligt udtryk, alt efter hvilket afdeling eller firma, som reklamegaven skal gives til. Kun fantasien sætter grænser, og vi kan trykke alt fra firmanavn og budskab til firmaets logo, der repræsenterer jer. Vælg samtidigt størrelsen på USB-stikket, så du sikrer at der er plads til alle relevante dokumenter. Vi har eksempelvis USB med 4GB, 8GB, 16GB og 32GB, så enhver kapacitet, som hjertet begærer.

Professionel vejledning til køb af reklameartikler med logo
Coredesign har mange års erfaring med at vejlede i reklameartikler, firmagaver og firmatøj, og kan hjælpe dig med din næste USB, hvis du er det mindste i tvivl om logo, farve eller model på stikket. Sammen kan vi finde en USB med logo, der passer til jeres image og værdier, så der er en rød tråd mellem jeres markedsføring – og så det passer indenfor jeres budget for året. Og hvis du har mod på det, så udforsk vores store sortiment af reklamegaver, reklameartikler, personalegaver, firmajulegaver og andet merchandise med tryk på vores hjemmeside coredesign dk. Kontakt os endelig, hvis vi skal tage en snak eller et møde i vores showroom på Islands Brygge, så du kan lade dig inspirere af vores store udvalg af reklameartikler såvel som påskegaver, sommergaver og firmajulegaver. Vi kan kontaktes på salg@coredesign.dk eller på telefonen +45 62 61 82 82 – alle hverdage, undtagen helligdage.

All search results