Notesbøger med logo – Gode priser & personlig service | Coredesign
0

Notesbøger

Notesbøger med logo og tryk kan først og fremmest være en god gave til både kunder og medarbejdere. Ydermere kan en notesbog have en høj reklameværdi, hvis dine kunder og medarbejdere tager den med sig rundt. Det kan være til kurser, workshops, foredrag eller kundebesøg. Vi har her Coredesign et stort udvalg i flotte notesbøger, og vi har helt sikkert også en, som passer til det signal, I gerne vil sende.

Filtrer efter pris

Viser 1–18 af 32 resultater

En notesbog er virkelig værdifuld i en fortravlet hverdag vi lever i. Noterings Bogen, notesbogen, blokken eller hvad du kalder den, ja så er det en god gave at give til kunder eller medarbejdere. Vi skal huske så meget så en huskebog som denne vil være et godt hjælpeværktøj til dagen. Du kan få den i mange varianter, farver og størrelser, A5 størrelsen er den mest populære. Med linjer eller blanke sider. En god gave som hjælper med at huske.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer