0

Skriveredskaber

Penne med firmalogo - det er en rigtig god klassiker. Og vi kan ikke undvære skriveredskaber. Papir og penne er SÅ vigtigt for ikke at glemme. En god kuglepen med logotryk er den bedste reklamegave, du kan give. Du kan få lige præcis de skriveredskaber med logo, du ønsker i et hav af farver og størrelser og i den kvalitet, som passer til dit budget: En reklamekuglepen med blå eller sort skrift, en kuglepen som er tynd eller tyk, eller som har gummi nederst... Skriveredskaber fås i utroligt mange varianter og former. En pen går typisk igennem 30 forskellige hænder - lad dig inspirere her på siden.

Vis produkter

Viser 1–20 af 397 resultater

Skriveredskaber med logo – bliv top-of-mind hos målgruppen

Mulighederne for branding af virksomheder er i dag mange og virksomhederne bliver mere og mere kreative. Vi tilbyder og forhandler et stort udvalg af skriveredskaber med logo til dig, som ønsker en personlig kvalitetskuglepen, som du kan give til dine ansatte eller samarbejdspartnere. Reklamepenne er et fantastisk værktøj til at ligge top of mind og derved positionere sig solidt på markedet inden for et givent felt. Bestil skriveredskaber med logo i det antal, du har brug for – vi er eksperter i logo artikler og kan hjælpe dig med at bestille de logo skriveredskaber, som vil dække dit behov bedst muligt.

Danmarks største udvalg af reklame-skriveredskaber

Vi har gjort det til vores levebrød at hjælpe virksomheder med at blive husket. Det gør vi ved at forhandle bl.a. skriveredskaber med logo og tilbyder formentligt Danmarks største sortiment. Ingen personligheder er ens, og det skal deres reklamekuglepenne selvfølgelig heller ikke være. Bestil skriveredskaber med tryk hos Coredesign og modtag professionel rådgivning fra start til slut.

Når du bestille dine reklamepenne hos Coredesign, er du samtidigt sikret en høj kvalitet. Vi ved, hvor vigtigt et førstehåndsindtryk er, og derfor forhandler vi kun skriveredskaber af gode og solide materialer. Du skal have ro i maven, når du give en pen med logo til en kunde eller en vigtig samarbejdspartner, og det kan du roligt have med os som din leverandør af skriveredskaber.

Sådan vælger du det rette skriveredskab med logo

Hvilken type reklamepen, der er et ideelt valg for dig og din virksomhed, afhænger selvfølgelig af, hvad du skal bruge dem til. Skal de bruges som en fin gestus eller gave til en vigtig samarbejdspartner? Eller skal de ansatte på kontoret blot have noget at skrive med? Vi tilbyder skriveredskaber med logo til begge lejre med priser, der afspejler begge behov. Et skriveredskab med logo kan bruges som en flot gave i en fin æske af høj kvalitet lige såvel som en kuglepen kan bruges som et simpelt skriveredskab, som kan uddeles på kontoret, til messer, som en lille ekstra gave til kunder eller andet. Du har måske brug for logo kuglepenne til både hverdagsbrug og finere gaver, og i så fald finder vi en løsning der dækker netop dette behov.

Professionel rådgivning til bestilling af skriveredskaber med logo

Er du interesseret i at høre mere om de forskellige muligheder inden for produktion og bestilling af skriveredskaber med logo, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ved, hvad der virker, og hvordan vi får lavet den bedste løsning, der matcher dine behov. Vi kan tilbyde en fin æske pr. kuglepen, løse skriveredskaber direkte klar til uddeling på kontoret eller noget helt tredje. Kontakt os i dag.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer