0

Special design

Special design: Hos Coredesign kan vi skræddersy dine markedsføringsprodukter, som du ønsker det. Vi står for hele processen fra a-z.

Viser alle 17 resultater

Vi kan designe og skaffe næsten alt, vi har mere end 30 års erfaring med design og handel af specialopgaver i østen. Ved valg af coredesign får du en af de førende i branchen med den største ekspertise. Vi kan garantere at vores producenter og leverandører kan tilpasse og lave de mest unikke produkter og dekorationer du ønsker. Her på siden ser du et lille udvalg af nogle af de varer vi arbejder med som worldsource. Du kan se mange forskellige reklameprodukter vi har udarbejder i samarbejde med virksomheder i vores showroom.

Vi står klar til at guide og hjælpe dig med indkøb af spændende produkter som skal være unikke og lidt skæve markedsføringsprodukter til jeres virksomhed.

Kontakt os på 6261 8282 eller skriv til os på salg@coredesign.dk

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer