DanskEnglish
0
Tasker & rejse

Tasker & rejse

Her finder du vores udvalg af tasker og muleposer med logo. Muleposer med firmalogo er en god give-away til messer eller konferencer, mens logotasker er gode at dele ud internt. Fælles for dem begge er, at det giver god markedsføring. Vi laver alt fra rygsække, muleposer og trolleys med logo. Vi dækker alle virksomhedens behov.

Filtrer efter pris

Kategorier

Vis produkter

Viser 1–20 af 697 resultater

Muleposer med logo har høj reklameværdi

Bestiller du en mulepose med tryk eller logo, får du et produkt, der har en lang levetid og ikke mindst en høj reklameværdi. En mulepose er oplagt som gave til dine medarbejdere, kunder og leverandører. Muleposer bliver brugt til mange forskellige ting, og der er dermed rigtig mange mennesker, der får set dit logo eller dit budskab.
Driver du en fysisk butik vil muleposer med logo være en god ekstra ting at give dine kunder. Mange har en mulepose, som de bruger, når de er ude at handle. Det giver igen en god reklameværdi for dig. Deler du muleposer med firmaets logo på ud til dine medarbejdere, vil de blive brugt i mange sammenhænge.

Send et godt signal med en miljøvenlig mulepose

Muleposer er gode for miljøet, fordi de kan genbruges mange gange. Her hos Coredesign har vi både almindelige muleposer, ligesom vi har miljøvenlige. Ønsker du at sende et godt signal til dine kunder, så kan en miljøvenlig mulepose være et godt valg. Se også vores enorme udvalg af andre reklameartikler med logo her.

All search results