DanskEnglish
0
Computer Tasker

Computer Tasker

Velkommen til vores univers af computer tasker. En laptop-taske med logo er den oplagte firmagave til konferencen eller til forretningsmanden, der har alt. Vores praktiske business-tasker har både plads til computer, tablet, ledninger, USB-stik og andet, som den travle person måtte have brug for på farten. Alle tasker er fremstillet i holdbare og slidstærke materialer, der tåler hverdagens slid. Desuden er vores laptop-tasker OEKO-TEX-certificeret med fokus på din sundhed. Det er din garanti for, at den færdige tekstilproduktion ikke indeholder skadelige stoffer til fare for din sundhed.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 115 resultater

Laptop taske med logo – den perfekte gaveidé
En laptop taske med din virksomheds logo er en unik firmagave, der sikrer at I bliver synlige for relevante kunder, men som samtidig også er en utrolig brugbar gave for medarbejderen eller kunden – og kan gives som firmagaver til påske, julegaver til medarbejdere eller blot som “tak for indsatsen”-personalegaver. Computere, tablets og andre mobile enheder er efterhånden en stor del af vores hverdag, og vi har dem med os overalt. En laptop taske er derfor det perfekte tilbehør til computer eller anden elektronik – hvad end man skal have det med på arbejde, ferien, forretningsrejsen eller et andet sted. De praktiske lommer gør, at elektronik er beskyttet mod vind og det danske vejr, og samtidig er det overskueligt og let at få overblik over indholdet i tasken. Vores laptop tasker kan derfor bruges af alle – både medarbejdere og kunder, og vil helt sikkert falde i god jord hos modtageren.

Coredesign har udvalgt et sortiment af computertasker til herre og kvinder, og her finder du tasker i bedste kvalitet og med de flotteste design, der kan være den trofaste makker, når man bevæger sig ud i den store vide verden. Tasken beskytter computeren fra stød, skrammer, støv og snavs, hvilket giver tryghed i hverdagen, når man er oppe på cyklen, i offentligt transport eller i bilen på vej til- og fra arbejde. Når sleevet tages med ud i offentligheden af kunder eller medarbejdere, så bliver din virksomhed og jeres logo eksponeret og set af nye mulige samarbejdspartnere. Dette giver computertasker med logo en stor værdi for dit firma, og derfor er pengene godt givet ud, som nem og lækker reklame.

Køb den HELT rigtige computertaske
Vælg den computertaske, der repræsenterer din virksomhed bedst muligt, og vælg selv farve, materiale, størrelse, med- eller uden lomme, med- eller uden lynlås, længde på hank og mange andre designmuligheder, som vores eksperter kan guide dig henimod. Har du specifikke ønsker til materiale; nylon, polyester, uld / filt, neopren,  skind eller andet, som du ikke finder på vores website coredesign dk, så kontakt os endelig med dit ønske, så undersøger vi det nærmere.

Vi har et hav af størrelser, så du kan være sikker på, at tasken matcher bærbaren, hvad end den er 13”, 14”, 15” eller 17” tommer, så har vi det i vores sortiment. Hvis computeren ofte skal med frem og tilbage fra arbejdspladsen, så lad dig inspirere her på siden af vores andre reklameartikler, som rygsækker eller rejseartikler til firmarejserne.

Vi har hos Coredesign fundet et udvalg af computertasker, som er tiltalende og af høj kvalitet. Uanset hvilken taske, du er interesseret i på vores hjemmeside, så giver det den bedste forudsætning for at passe godt på dit elektronik, så det kan holde mange år endnu. Derfor er de tasker, du finder på vores hjemmeside, også af høj funktionalitet med fokus på brugervenlighed.

PC-taske med logotryk
PC-tasker med logo har høj reklameværdi, da dine kunder eller medarbejdere tager deres computer med fra kontoret. Dermed bliver dit logo synligt i byrummet, og får større eksponering. Du får en reklameartikel med lang levetid, og dermed er de oplagt som kunde- eller medarbejdergave. Design tasken med dét logo eller budskab, der viser jeres identitet i dit firma. Vælg om dit logo skal være stort og synligt, eller småt og diskret – hver har sin fordel. Vores eksperter hos Coredesign guider dig til det bedste design, så vi får det bedste resultat ved tryk på tasken. Trykmulighederne varierer alt efter hvilket materiale den enkelte taske er lavet af. Heriblandt tilbyder vi transfertryk, der er perfekt, hvis dit logo har flere farver eller småt tekst.

På vores hjemmeside core design dk finder du desuden nogle af vores andre kategorier inden for tasker, såsom ryksække med logo, muleposer med logo samt andre reklameartikler, der med fordel kan bruges til reklamegaver. Det helt rigtige produktmedia gør jer synlige på markedet.

Tænk klimavenligt ved valg af din næste taske
Hos Coredesign tilbyder vi også et udvalg af bæredygtige GRS-certificeret (Certified Recycled Polyester) RPET tasker, som er fremstillet af genbrugsmaterialer. Dit firma har garanteret et sæt af værdier, som skal opretholdes – her er bæredygtige valg en god løsning. Kontakt os for at se vores udvalg af miljøvenlige computer tasker eller udforsk vores hjemmeside.

Professionel rådgivning til bestilling af tasker med eget logo
Vores eksperter har mange års ekspertise med vejledning inden for merchandiseprodukter. Derfor kan vi give dig og din virksomhed professionel vejledning inden for tryk, valg af sleeve og andre spørgsmål, som du skulle sidde inde med. Vi guider dig fra start til slut, så du føler dig tryg i hele processen – og finder et sleeve, der afspejler din virksomhed.

Er du derfor i tvivl om hvad du skal vælge, så står vi klar til at rådgive og vejlede. Du er velkommen til at booke en tid, og komme forbi vores showroom på Islands Brygge, hvor du vil kunne se mange af vores modeller. Her finder du et stort udvalg af laptop tasker i alle størrelser og farver, i smart og enkelt design.

All search results