0

Computer Tasker

En laptop-taske med logo er den oplagte gaveidé til konferencen eller til forretningsmanden, der har alt. Vores praktiske business-tasker har både plads til computer, tablet, ledninger, USB-stik og andet som, den travle måtte have brug for på farten. Alle tasker er fremstillet i holdbare og slidstærke materialer, der tåler hverdagens slid. Desuden er vores laptop-tasker OEKO-TEX certificeret med fokus på din sundhed. Det er din garanti for, at den færdige tekstil produktion ikke indeholder skadelige stoffer til fare for din sundhed.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 112 resultater

Laptop taske med logo – den perfekte gaveidé

En laptop taske med din virksomheds logo er en unik gave, der sikrer at I bliver synlige for relevante kunder, men samtidig også en utrolig brugbar gave.

Computere, tablets og andre mobile enheder er efterhånden en stor del af vores hverdag, og vi har dem med os overalt. En laptop taske er derfor det perfekte tilbehør til computer eller anden elektronik- hvad enten man skal have det med på arbejde, ferien, forretningsrejsen eller et andet sted. De praktiske lommer gør, at elektronik er beskyttet mod vind og vejr, og samtidig er det overskueligt at få overblik over indholdet. Vores laptop tasker kan derfor bruges af alle, og vil helt sikkert falde i god jord hos modtageren.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så står vi klar til at rådgive og vejlede. Du er velkommen til at kigge forbi vores showroom på Islands Brygge, hvor du vil kunne se alle modeller. Du finder et stort udvalg af laptop tasker i alle størrelser og farver, i smart og enkelt design.

Har du behov for vejledning står vi hjertens gerne til rådighed med vores mangeårige ekspertise – enten over telefonen eller ude i vores showroom på Islands Brygge.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results