DanskEnglish
0
Computer Sleeves

Computer Sleeves

Velkommen til vores univers af computer sleeves. Vores udvalg af laptoptasker strækker sig stort og bredt i både farver, modeller og tommer. Beskyt jeres dyre computere, og opbevar dem i et praktisk pc sleeve med logo. Ideel måde at brande virksomheden, når bærbaren skal med til møder, eller med på kaffebaren - det er desuden er super fin firmagave til kunder eller medarbejdere. Det giver god eksponering i byrummet, og vi sikrer dig, at du får et sleeve af ønsket kvalitet. Coredesign har et hav af muligheder, og tilbyder eksempelvis også miljøvenlige sleeves i genanvendt materiale.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 22 resultater

Computer sleeves – stort udvalg hos Coredesign
Giv dine kunder eller medarbejdere en praktisk reklameartikel, der beskytter de dyre computere fra at gå i stykker, når de er med på farten i den travle hverdag. Se det store udvalg af computer sleeves her hos Coredesign, hvor du finder sleeves i bedste kvalitet og flotteste design til Macbook og pc. Sleeves er en praktisk firmagave, da kunder og medarbejdere vil associere din virksomhed med noget robust og  sikkert, når sleevet forhindrer computeren i at modtage stød og skrammer, hvis nøglerne er løst i tasken – samt minimere mængden af støv og snavs, som computeren kommer i kontakt med i hverdagen og -hjemmet. I en digitaliseret verden har alle stort set en computer ved hånden, og derfor er det en reklameartikel, man ikke kan gå galt i byen med.

Sleevet med eget logo kommer vidt omkring i verden, når det tages med på konferencer, til events eller på firmarejser – hvorved din virksomhed eksponeres, når firmalogoet vises frem i blandt andet lufthavnen, offentligt transport og på gaden. Her kan du være sikker på, at folk der ikke kender din virksomhed, ser dit logo. Derfor har reklameartikler med logo stor værdi for dit firma, og pengene er godt givet ud. Kaaredesign har selv god erfaring med at give computersleeves til venner af huset, medarbejdere og firmakunder, og kan se en enorm stor værdi i den form for reklameartikler med logo.

Køb det HELT rigtige sleeve
Vælg det computer sleeve, der repræsenterer din virksomhed bedst muligt, og vælg selv farve, materiale, størrelse, med- eller uden lomme, med- eller uden lynlås og mange andre designmuligheder, som vores eksperter kan guide dig henimod. Har du specifikke ønsker til materiale; nylon, polyester, uld / filt, neopren,  skind eller andet, så kontakt os endelig med dit ønske, så undersøger vi det nærmere. Et lækkert vandafvisende sleeve fra Rains vil også uden tvivl falde i god jord hos modtageren, da man her ikke skal bekymre sig om regnvejr, som vi så godt kender her i Danmark.

Vi har et hav af størrelser, så du kan være sikker på, at sleevet matcher bærbaren, hvad end den er 13”, 14”, 15” eller 17” tommer, så har vi det i vores sortiment. 13” er den mest udbredte størrelse, da det ikke fylder mere end en mappe i tasken. Hvis computeren ofte skal med frem og tilbage fra arbejdspladsen, så lad dig inspirere her på siden af vores andre reklameartikler, som rygsække med logo, muleposer med logo eller rejseartikler til firmarejserne – ligeledes vil det her være ideelt at give dine  medarbejdere gaver med logo i form af firmatøj, såsom jakker med logo eller regnslag med tryk, som vil se professionelt og gennemtænkt ud sammen med tasken samt computer sleevet med logo.

Vi har hos Coredesign fundet et udvalg af computer sleeves, som er tiltalende og af høj kvalitet. Uanset hvilket sleeve, du er interesseret i på vores hjemmeside, så giver det den bedste forudsætning for at passe godt på dit elektronik, så det kan holde mange år endnu. Derfor er de sleeves, du finder på vores hjemmeside, også af høj funktionalitet med fokus på brugervenlighed, og vil derfor egne sig godt som firmagave eller firmajulegaver til firmakunder – ligeså vel som julegaver til medarbejdere.

PC sleeves med logotryk
Sleeves med logo har høj reklameværdi, da dine kunder eller medarbejdere tager deres computer med fra kontoret. Dermed bliver dit logo synligt i byrummet, og får større eksponering. Du får en reklameartikel med lang levetid, og dermed er de oplagt som kunde- eller medarbejdergave. Design sleevet med dét logo eller budskab, der viser jeres identitet i dit firma. Vælg om dit logo skal være stort og synligt, eller småt og diskret – hver har sin fordel. Vores eksperter hos Coredesign guider dig til det bedste design, så vi får det bedste resultat ved tryk på sleevet. Trykmulighederne varierer alt efter hvilket materiale det enkelte sleeve er lavet af. Heriblandt tilbyder vi transfertryk, der er perfekt, hvis dit logo har flere farver eller småt tekst.

På skrivebordet anbefaler vi således at investere i andet merchandise med tryk. Det kan være alt fra en notesbog med logo, kuglepenne med logo og krus med print til de mange kopper kaffe. Det handler om at vælge den helt rigtige produktmedia, så I bliver mere synlige på markedet med jeres markedsføringsprodukter.

Tænk klimavenligt ved valg af dit næste cover
Hos Coredesign tilbyder vi også et udvalg af bæredygtige GRS-certificeret (Certified Recycled Polyester) RPET sleeves, som er fremstillet af genbrugsmaterialer. Dit firma har garanteret et sæt af værdier, som skal opretholdes – her er bæredygtige valg en god løsning. Kontakt os for at se vores udvalg af miljøvenlige sleeves eller udforsk vores hjemmeside.

Professionel rådgivning til bestilling af sleeves med eget logo
Vores eksperter har flere års erfaring med vejledning inden for merchandiseprodukter. Derfor kan vi give dig og din virksomhed professionel vejledning inden for tryk, valg af sleeve og andre spørgsmål, som du skulle sidde inde med. Udforsk forinden vores website coredesign dk, og lad dig inspirere af vores mange bæredygtige løsninger under Miljø-Branding. Vi guider dig fra start til slut, så du føler dig tryg i hele processen – og finder et sleeve, der afspejler din virksomhed. Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig og din virksomhed.

All search results