DanskEnglish
0
Rygsække

Rygsække

Velkommen til vores univers af ryksække. Er du som indkøber i tvivl om, hvad du og din virksomhed skal give som den årlige firmagave til medarbejderne, som promotion-gave på messer eller som jubilæumsgave? Så kan vi hos Coredesign hjælpe jer med vores mange års ekspertise i reklameartikler og firmagaver. En rygsæk med logo kan bruges af alle aldre og køn, og har mange anvendelsesmuligheder. Foruden at være en arbejdstaske til jobbet, kan den også bruges til sportstøjet, som skoletaske til de lidt større børn, til udflugten eller som weekendtaske. Køb din næste rygsæk hos os, så vejleder vi hjertens gerne.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 122 resultater

Rygsække med logo til skarpe priser
Coredesign har et stort og bredt udvalg af rygsække i mange forskellige farver og modeller, så I som virksomhed kan designe rygsække med jeres helt eget unikke logo, så den passer til formål og ønsker – og kan være med i jeres markedsføringsstrategi, så jeres produktmedia kan løfte jeres brand. Anvendelsesmulighederne er mange, og du er sikker på, at en rygsæk med logo vil være en gave, som modtageren har glæde af i mange år fremover. Rygsækken beskytter computere fra at gå i stykker, og er nem at have på ryggen, når man er på farten – uanset om man er på gåben, cykel eller i bil. Mulighederne for rygsække med logo er mange, og Coredesign dk kan hjælpe med at indsnævre dine valgmuligheder blandt vores sortiment. Dit logo bliver eksponeret, når rygsækken er med på gaden, i lufthavnen eller blot til- og fra arbejde – her kan du være sikker på, at folk får kendskab til din virksomhed.

Skal din virksomhed på personaletur med teambuilding, så kan det desuden være ideelt at give dem en rygsæk med på turen, da det kan samle teamet at have samme rygsæk med firmaets logo trykt på – her kan medarbejderne efterfølgende benytte rygsækken privat, så den kommer med på gåturen, med ud til seværdigheder eller med en tur på stranden om sommeren. Det samme gælder, hvis virksomheden skal på forretningsrejse eller deltage i diverse sport, såsom DHL-løb eller andre aktiviteter – så bliver din virksomhed vist frem fra sin bedste side, da det skaber sammenhold blandt deltagere. I den forbindelse, så har Coredesign gennem mange år hjulpet firmaer med beklædning til DHL-løb, så undersøg gerne vores store sortiment af firmatøj, som med garanti vil blive effektiv til eksponering af dit firma og de tilhørende værdier samt logo.

Vælg den helt rigtige rygsæk med logo
En rygsæk med logo til professionel branding er perfekt som firmagave, når du vil udbrede din virksomhed – eller blot vil huskes af nuværende og kommende kunder samt medarbejdere, når personalegaver gives. Store eller små rygsække med tryk er en oplagt mulighed for at sprede brandkendskab og samtidigt give et nyttigt og praktisk produkt, til når man er på farten. Det behøves ikke nødvendigvis at være arbejdsrelateret, men lige så, hvis man er på ferie eller render ærinder ude i byen. Om du leder efter en tyverisikret rygsæk, en stor rygsæk, en rygsæk med mange rum eller andet, så finder vi den rygsæk, der passer til dine behov. Vi forhandler kompliceret rygsække med mange rum, lynlåse og lommer, men har også et stort udvalg af mere simple udgaver.

Alle vores rygsækker kan findes i mange forskellige materialer, såsom bomuld, syntetiske materiale eller selv miljøvenlige materialer. Ofte har vores rygsækker lommer og rum, som gør det let og overskueligt at holde styr på indholdet i den travle hverdag – hvilket vi har erfaret er vigtigt. Desuden er størstedelen af vores rygsække nemme at rengøre med en fugtig klud, som ligeså er vigtigt i hverdagen. Her er vi desuden forhandler af Rains rygsække, som er perfekt, når man lever i et land som Danmark, hvor regn er en del af de fleste årstider – og ønsker en taske af høj kvalitet. Undgå at dokumenter, elektronik og andet bliver vådt på farten, og giv dine medarbejdere og kunder en trofast makker, der har deres ryg i ethvert slags vejr. Kontakt os for at tilgå vores sortiment af Rains-produkter, eller for at få inspiration til andre mulige reklameartikler med tryk, som I med fordel kan bruge til jeres næste merchandise med tryk.

Vælg en klimavenlig løsning
En stor udviklet er sket siden Kaaredesign blev til Core design – vi er nemlig blevet ISO-certificeret inden for Miljø. Coredesign har et udvalg af bæredygtige rygsække, hvor CO2-aftrykket er væsentligt mindre i produktion. Hvis dig og din virksomhed kigger på identitet og værdier, så vil miljøvenlige produkter klart være en sikker vinder hos kunde og medarbejder – og sammen kan vi mindske det CO2-aftryk, vi har på verden. Rygsække er desuden mere holdbare end indkøbsnet, og kan ofte indeholde flere liter. Derfor kan ryksækken benyttes flere år ud i fremtiden, hvis de vedligeholdes og tages god hånd om. Udforsk vores udvalg på hjemmesiden af tasker, såsom muleposer med logo, eller kontakt os endelig, hvis vi skal finde din næste bæredygtige merchandise-løsning.

Professionel vejledning til bestilling af rygsække med eget logo
Er du i tvivl om, hvilken rygsæk med tryk du skal vælge? Vi har igennem mange år specialiseret os i gaver med logo samt professionel branding – og har masser af rygsække til konkurrencedygtige og skarpe priser. Derfor forhandler vi ét af landets største udvalg inden for reklame-materiale i alle afskygninger. Vi hjælper jer gerne med at designe jeres helt unikke rygsække og andre markedsføringsprodukter ud fra virksomhedens navn og logo fra start til slut, så du kan føle dig tryg igennem hele processen – og kan skabe et produktmedia, så jeres produkter får større displayeffekt. At have unikke produkter gør, at dit firma bliver top-of-mind, når rygsækken tages i brug. Kontakt os hvis du ønsker råd og vejledning, så hjælper vi hjertens gerne med at finde den bedste løsning til jeres virksomhed.

All search results