0

Rygsække

Er du i tvivl om, hvad du og din virksomhed skal give som den årlige firmagave til medarbejderne, som promotion-gave på messer eller som jubilæumsgave? Så kan vi hjælpe jer. En rygsæk med logo er den oplagte gave. Den kan bruges af alle aldre og køn og har mange anvendelsesmuligheder. Foruden at være en arbejdstaske til jobbet, kan den også bruges til sportstøjet, som skoletaske til de lidt større børn, til udflugten eller som weekendtaske.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 120 resultater

Rygsække med logo til skarpe priser

Vi har et stort og bredt udvalg af rygsække i mange forskellige farver og modeller, så I som virksomhed kan designe rygsække med jeres helt eget unikke logo, så den passer til formålet og jeres ønsker. Anvendelsesmulighederne er mange, og du er sikker på, at en rygsæk med logo vil være en gave som modtageren har glæde af i mange år fremover.

Alle vores rygsække findes i enten bomuld eller syntetiske materialer der er nemme at rengøre med en fugtig klud. Rygsækkene med logo har også praktiske lommer der gør det nemt og overskueligt at holde styr på alt indholdet.

Typerne af rygsække med logo varierer utrolig meget. Vi forhandler rygsække som er kompliceret med mange effektive rum, lynlåse, lommer, til laptops og så forhandler vi de mere simple udgaver som indkøbsnet, strandtasker og refleks overtræk.

Rygsæk med logo til professionel branding

Vi har igennem mange år specialiseret os i erhvervsgaver samt professionel branding. Derfor forhandler vi ét af landets største udvalg inden for reklame materiale i alle afskygninger.  Vi hjælper jer gerne med at designe jeres helt unikke rygsække ud fra virksomhedens navn og logo.

Rygsække med tryk er en oplagt mulighed for at sprede brandkendskab og samtidigt give et nyttigt produkt. Kontakt os hvis du ønsker råd og vejledning.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results