DanskEnglish
0
Sportstasker

Sportstasker

Mange dyrker i dag sport - hvad enten det er i en lokal sportsklub eller i fitnesscentret. Derfor er vores sportstasker med logo en ideel gave som f.eks. præmie til et sportsstævne, jeres virksomhed sponsorer, som gave til medarbejderne eller som en afskedsgave til en mangeårig kollega. Vi har mange forskellige modeller at vælge imellem - fra de klassiske modeller til praktiske sportstasker med hjul, sportstasker med snor m.m.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 44 resultater

Sportstasker med logo – kæmpe udvalg
Vores sportstasker med din virksomheds logo vil helt sikkert skabe glæde hos modtageren. Udover at fungere som praktisk og smart opbevaring af sports-og træningstøjet, kan en sportstaske med logo også snildt anvendes som weekendtaske, til ekstra indkøb på vej hjem fra træning, eller som udflugtstaske. En ting er sikkert: Tasken vil med garanti blive brugt flittigt af modtageren.

Derudover er en sportstaske med logo også en oplagt mulighed for jer som virksomhed at blive mere synlige, hvilket vi anbefaler kan gøres i selskab med drikkeflasker med logo, så dit brand bliver synliggjort i træningscentre og andre steder, hvor dette merch bliver taget i brug. Hos core design tilbyder vi således os et stort sortiment af firmatøj, såsom sweatshirts med logo, jakker med logo, t-shirt med logo og meget andet profilbeklædning, som du kan give som personalegaver eller firmajulegaver. Personale julegaver viser, at du sætter pris på deres store indsats gennem året, og du vil retur få en dedikeret medarbejder.

Det er mange år siden at vi ændrede navn fra Kaaredesign til Coredesign, og har i de år lagt alt vores energi i at tilfredsstille vores kunder. Alle vores sportstasker er derfor i lækkert, holdbart og slidstærkt design i både kunststof, men også i økologisk certificeret bomuld i mange farver.

Sådan bestiller du sportstasker med logo og tryk
Du kan direkte på vores webshop coredesign dk udvælge den eller de sportstasker, som du ønsker logo på. Er du det mindste i tvivl omkring jeres behov, udvælgelse, formål eller andet, står vi altid til rådighed med vores mangeårige ekspertise. Vidste du, at du også kan komme forbi vores flotte showroom, og både se og mærke produkterne inden køb? Her kan du eksempelvis kigge på vores rygsække med logo eller kigge på vores mange muleposer med logo, der er nemt at ligge i tasken til indkøbsturen – alt sammen egner sig godt som gaver med logo. Vores eksperter kan hjælpe dig med at skabe et produktmedia, hvor dine reklameartikler og markedsføringsprodukter får en større værdi end traditionelle markedsføringskanaler.

Vores showroom ligger på Islands Brygge og vi har åbent fra kl. 8-16 alle hverdage. Book et møde – skriv på salg@coredesign.dk eller ring på  62 61 82 82, så hjælper og guider vi dig med dine næste firmagaver til påske, julegaver til medarbejdere eller venner af huset – kun fantasien sætter grænser.

Vi vil glæde os til at få besøg af dig.

All search results