0

Sportstasker

Mange dyrker i dag sport - hvad enten det er i en lokal sportsklub eller i fitnesscentret. Derfor er vores sportstasker med logo en ideel gave som f.eks. præmie til et sportsstævne, jeres virksomhed sponsorer, som gave til medarbejderne eller som en afskedsgave til en mangeårig kollega. Vi har mange forskellige modeller at vælge imellem - fra de klassiske modeller til praktiske sportstasker med hjul, sportstasker med snor m.m.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 44 resultater

Sportstasker med logo – kæmpe udvalg

Vores sportstasker med din virksomheds logo vil helt sikkert skabe glæde hos modtageren. Udover at fungere som praktisk og smart opbevaring af sports-og træningstøjet, kan en sportstaske med logo også snildt anvendes som weekendtaske, til ekstra indkøb på vej hjem fra træning, eller som udflugtstaske. En ting er sikkert: Tasken vil med garanti blive brugt flittigt af modtageren.

Derudover er en sportstaske med logo også en oplagt mulighed for jer som virksomhed at blive mere synlige..

Alle vores sportstasker er i lækkert, holdbart og slidstærkt design i både kunststof, men også i økologisk certificeret bomuld i mange farver.

Sådan bestiller du sportstasker med logo og tryk

Du kan direkte på vores webshop udvælge den eller de sportstasker du ønsker logo på. Er du det mindste i tvivl omkring jeres behov, udvælgelse, formål eller andet, står vi altid til rådighed med vores mangeårige ekspertise. Vidste du at du også kan komme forbi vores flotte showroom og både se og mærke produkterne inden køb?

Vores showroom ligger på Islands Brygge og vi har åbent fra kl. 8-16 alle hverdage.
Book et møde – skriv på salg@coredesign.dk eller ring på  62 61 82 82.

Vi vil glæde os til at få besøg af dig.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results