Log ind
DanskEnglish
0
Skjorter med logo

Skjorter med logo

Velkommen til vores univers af skjorter med logo. En skjorte er ikke altid bare en skjorte. Den findes i mange pasformer og størrelsesvarianter, som du som indkøber skal være særlig opmærksom på, når du køber ind til din virksomhed. En skjorte med tryk kan have stor værdi for din virksomhed, og dine medarbejdere kan på messer og konferencer vise jeres firma professionelt frem for nye potentielle kunder og samarbejdspartnere. Se her vores store udvalg af skjorter i lækker kvalitet.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 111 resultater

Skjorter med logo – skil dig ud fra mængden
Mulighederne for branding og markedsføring af din virksomhed er mange. Hos Coredesign har vi gjort det til vores levevej at hjælpe virksomheder med at blive husket, og er derfor totalleverandør inden for firmatøj, reklameartikler og firmagaver. Vi hjælper din virksomhed fra A-Z – lige fra rådgivning af produkter, til du står med det færdige resultat i hænderne. Vi tager derfor ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Det er netop grunden til at store organisationer som Novo Nordisk, Velliv og Sundhedsstyrelsen er blandt mange af vores tilfredse kunder. En af de mange ting vi leverer til vores kunder, er blandt andet kvalitets firmaskjorter med logo. 

Uanset om dine medarbejdere arbejder på restaurant, i butik eller på kontor, giver en skjorte med jeres logo et ensartet udtryk, og en gennemgående branding af din virksomhed og synlighed af logo. Hos Coredesign kan du finde et stort sortiment af skjorter, hvor I kan få trykt eller broderet jeres firmalogo. Heriblandt alt fra button-down-kraver til figursyede damemodeller. Vores skjorter er nøje udvalgt, så vi sikrer en høj standard inden for flere parametre, såsom komfort, design og materiale. Vi sidder klar til at guide jer igennem hele processen, og sørger for at I får leveret nogle skjorter, som I kan være stolte over at vise frem. Firmaskjorter med logo er desuden med til at skabe sammenhold, da firmatøj skaber ensartethed blandt medarbejderne – og er et symbol for et fælles mål og retning for virksomheden. Når man er ude på messer og konferencer, der skaber det genkendelighed over for kunder, der kommer forbi jeres stand, og derved bliver det visuelle udtryk ofte husket fremadrettet.

Firmaskjorter i et hav af varianter, farver og størrelser
Som du måske allerede er bekendt med, så er en skjorte ikke bare en skjorte. Skjorter findes i mange pasformer og størrelsesvarianter, hvilket man som indkøber skal være særlig opmærksom på, når man køber firmaskjorter med logo til sin virksomhed. Hos Coredesign sidder vores team klar til at rådgive dig i dit valg af skjorter, så du altid kan føle dig sikker i din beslutning. Hvis du selv har mod på at browse vores udvalg igennem, så kan du finde vores sortiment af firmaskjorter her på siden. Her vil du kunne finde et hav af forskellige varianter, farver, pasforme og størrelser – både til kvinder og mænd. Find lige netop den farve og model, som afspejler jeres identitet udadtil. Gør det nemt for dit personale om morgenen, så de undgår diverse tøjkriser, og forær’ dem en lækker skjorte med eget tryk i den fineste kvalitet. Og er du på jagt efter andet profilbeklædning, så har vi på vores hjemmeside et hav af kategorier, som du kan dykke ned i allerede nu, såsom jakker med logo, der kan gøre dig bemærket i gadebilledet – og finder du ikke det, som du leder efter, så tag gerne kontakt til os, så gør vi vores bedste for at finde produktet blandt vores samarbejdspartnere.

Coredesign har mange års erfaring med tryk på skjorter
I flere sektorer på arbejdsmarkedet, såsom sundhedssektoren, restaurationsbranchen, fabriksmedarbejdere og flybranchen, er profiltøj med logo ideelt, da det skaber ensartethed, og ofte har en direkte forbindelse til brandidentiteten for virksomheden – i nogle tilfælde skaber det sikkerhed for personen, der bærer tøjet. Det er desuden en effektiv markedsføringsstrategi, da det skaber større synlighed omkring dit brand, skaber en større tillid med ensartethed og genkendelse – samt et bedre førstehåndsindtryk af medarbejderen, der bærer skjorten med dit logo. Brug dit personale, som omvandrende visitkort på indlandsrejser og udlandsrejser, så I skaber opmærksomhed omkring jeres firma. Når skjorten er valgt, så kan vi guide dig med logotrykket, så du får det bedst mulige resultat. Vi tilbyder nemlig tryk eller brodering, som kan vise dit logo frem på de flotte skjorter, og som kan brande din virksomhed diskret – og vi har erfaring med, hvad og hvilken placering af logo, der fungerer bedst.

Vil du høre mere, eller har du allerede udvalgt en model?
Vores eksperter sidder klar på salg@coredesign.dk og på tlf. +45 62 61 82 82, hvor du kan stille alle spørgsmål, som du sidder inde med. Er du ny som indkøber, så guider vi dig således også igennem processen, og sikrer at du får en god oplevelse med din første ordre af firmatøj, reklameartikler eller firmagaver. Har du allerede udvalgt en model, så skal du blot kontakte os, og så sender vi et tilbud med forventet leveringsdato for ordren. Det er nemt og hurtigt, og vi har mange tilfredse kunder, som kan skrive under på netop dette. Kontakt os allerede nu, og lad os sammen få jeres brandidentitet på plads. Vi glæder os til at høre fra dig, og imellem tiden skal du være velkommen til at udforske vores webshop; coredesign dk.

All search results