0
Trolleys

Trolleys

Velkommen til vores univers af trolleys med logo. Giv din rejsende medarbejder en smart trolley til deres bagage - en nem måde at få vist jeres logo globalt. Fantastisk branding, når trolleyen trækkes gennem lufthavnen.

Kuglepen ikonGave ikonT-shirt ikon

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser alle 10 resultater

Trolleys med tryk er en ideel reklamegave til firmakunden
Giv dine medarbejdere eller firmakunder en firmagave, der kan tages med på rejsen rundt i indland eller til udlandet – på rejser med arbejdet eller privat med familien, og som er perfekt til personen, der er meget på farten, og gerne vil have en trolley, hvor man hurtigt kan pakke de vigtigste ting, og som fylder minimalt, hvis man skal med offentligt transport.

I den forbindelse har kaaredesign også et stort udvalg af Ryksække med logo og Muleposer med tryk, der ligeledes også kan gøre dit logo synligt i gadebilledet. Vi har et hav af reklameartikler med tryk, og hvilken bedre måde er der til at sige “Tak for et godt samarbejde”, end en flot reklamegave med dit logo, så du bliver husket i fremtiden. Markedsføringsprodukter er med til at løfte jeres brand til et højere niveau, og udbrede synligheden af jeres logo, når eksempelvis reklameprodukter bliver brugt på andre kontorer og i offentligheden.

Core design har specialiseret sig inden for tre områder: firma tøj, firmagaver (herunder alt fra firmajulegaver til personalegaver) samt merchandise med tryk. Alt sammen noget vores eksperter her hos Coredesign kan hjælpe og guide dig med at bestille – og her i firmaet hjælper vi med ordren fra A-Z, både med at finde produkter, endeligt design samt logotryk eller brodering. Så står du og mangler gaver til ansatte eller blot firmagaver logo til samarbejdspartnere, så hjælper vi gerne med at finde den perfekte trolley, der passer til jeres image og værdier.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

Trustpilot ikon

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results