0
Tyggegummi

Tyggegummi

Velkommen til vores univers af tyggegummi. Coredesign har samlet et hav af tyggegummi nedenfor, som kan blive jeres næste reklame-gimmick, og som kan brande jeres virksomhed, når I er på messe eller til events. Logoslik er altid en god klassiker, og vores tyggegummi kan fås i mange varianter, så du kan finde lige netop den, der skal repræsentere jeres firma.

Kuglepen ikonGave ikonT-shirt ikon

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser alle 7 resultater

Tyggegummi er den ideelle partner til messer
Coredesign har mange års erfaring med salg af logoslik, der fortsat er meget populært iblandt vores egne kunder og specielt modtageren af logoslikket. Tyggegummi med logo er ideelt at have med til jeres næste messe, seminaret eller event – de er enormt praktiske at have med sig på farten og dele ud til potentielle kunder og samarbejdspartnere. Samtidigt med at du lokker fremtidige kunder til din stand, så sikrer du også, at de husker dig i fremtiden, når pastilæsken findes frem igen – og giver her kunden et frisk pust i løbet af dagen, eller efter morgenkaffen eller frokosten på kontoret. Derudover kan du glæde nye som gamle samarbejdspartnere, personale og andre, der kommer på besøg i jeres virksomhed med en sød velkomst – ved at placere jeres logoslik med logo i receptionen, som gæster nemt kan tage med sig på vej ind eller ud af din virksomhed. Her hos Coredesign har vi blandt andet givet kunder en goodiebag ved besøg, hvori vi har lagt tyggegummipakker med vores logo, så de husker os. Mulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser for, hvad I kan bruge pakkerne med tyggegummi til. Det er desuden sjældent folk smider slik ud, da slik ofte har en lang holdbarhedsdato, og derved sikrer du, at dit logo får lang eksponeringstid. Det store udvalg af varianter hos coredesign, gør det nemt for dig, at finde det helt perfekte tyggegummi til jeres næste reklameartikel. Heriblandt har vi kendte produkter som Stimerol- og Mentos tyggegummi, så kontakt os endelig, hvis det kunne have interesse – eller hvis det produkt, som du leder efter, mangler, så lad os finde det indhold, som du ønsker i dine tyggegummiæsker med tryk. Vores brede sortiment gør desuden, at du kan have målgruppen i baghovedet, når du bestiller tyggegummi; Skal det være stærk mint eller lakrids? Alt efter om det er til børn eller voksne. Logoslik er den perfekte reklamegave, og i den anden ende får du en glad og tilfreds modtager, der kan tygge videre på sit tyggegummi.

Tyggegummi og slik med eget logo er en forfriskende måde, at få jeres budskab ud, og tyggegummi har og vil fortsat være populært i Danmark. Coredesign tilbyder både 6-pak eller 12-pak, alt efter det formål, som reklameartiklen skal benyttes til.

Tyggegummi med logotryk – Coredesign hjælper fra start til slut
Tyggegummi er en elegant måde at markedsføre din virksomhed, hvis du vil sikre at din virksomhed bliver husket af potentielle kunder – og du bliver top-of-mind en helt normal morgen, eftermiddag eller aften. Tyggegummi har desuden altid høj interesse. De store sider på indpakningen, giver rig mulighed for et personligt tryk på den store trykflade. Dermed er der rigeligt med plads til dit budskab, som du vil have ud i verden. Du kan hos Coredesign købe tyggegummi med dit firmalogo eller budskab, som jeres virksomhed ønsker skal trykkes og udbredes i gadebilledet og på kontorer. Tilføj eventuelt jeres specielle QR-kode, der linker direkte til jeres kampagne eller budskab, og se folk blive nysgerrige. Du kan også med fordel tilføje adresse, mail eller andet, så pakken med tyggegummi fungerer som et visitkort. Send logo slik med pakker til kunder, så de får en lille ekstra overraskelse, når pakken åbnes. Små detaljer viser, at der er styr på tingene, så start rejsen lige her hos Coredesign, så hjælper vi dig fra start til slut.

Professionel rådgivning fra vores eksperter
Vores eksperter på kontoret sidder klar til at besvare dit næste spørgsmål, så skriv endelig til os på salg@coredesign.dk eller giv os et kald på +45 62 62 82 82, så kan vi tage en snak om jeres næste reklameartikel. Vores chat her på hjemmesiden er også åbent i åbningstiderne, så der skal du også være velkommen til at kontakte os, så vender vi retur med svar på dit spørgsmål.

Lad os sammen finde det tyggegummi, der skal repræsentere jeres firma, og vælg den smag, det mærke, den farve på æsken og det logo, som passer til virksomhedens identitet og DNA – og skab samtidigt en god kunderelation med lækkert kvalitets reklameslik.

Ønsker du et alternativ til tyggegummi, så udforsk vores udvalg af bolsjerkarameller eller chokolade, hvoraf vi har økologiske varer i sortiment. Heriblandt finder du populære mærker som Rittersport, der er en klassiker blandt chokoladeelskere, og vil styrke dit brand fremadrettet. Coredesign er specialiseret inden for 3 områder: firmatøj med logo, reklameprodukter og reklamegaver i form af julegaver firma samt påskeæg firma, som er blevet meget populært de seneste par år, da det giver arbejdsgiveren en ekstra mulighed for at sige tak for samarbejdet. Blandt vores mange produkter finder du nogle af vores mest populære: logovand, kopper med logo, t-shirts med tryk, notesbøger med tryk samt vores reklamekuglepen, der er yderst populære at give ud til messer og events. Få lige det logo og design, som I ønsker skal være jeres fremtidige repræsentant for virksomheden.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

Trustpilot ikon

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results