DanskEnglish
0
Valg-shops

Valg-shops

Valg-shops er vores mest populære firmagave løsning. Specielt omkring jul ser vi disse shops blive brugt meget, da der er et stort udvalg af gode gaver fra anerkendte danske brands samt store besparelser. Men nu er det ikke kun til firmajulegaver - vi har nemlig også et udvalg af valg-gave-shops, som har åbent hele året. Your Gifts og Joyful Giftcard er valg-gave-shops, som har åbent hele året. Her modtager en gavekort og kan nemt selv vælge en lækker firmagave. Perfekt til de af livets begivenheder som jeres virksomhed fejrer f.eks. til kollegaen, som har rund fødselsdag.

Kategorier

Viser et enkelt resultat

Årets firmajulegave er en valggave – det er den lette løsning både for personalet og for indkøberen i en virksomhed samtidig med at det er den julegave i firmaet som skaber absolut højeste tilfredshed hos medarbejderne.

Ingen tvivl om at markedet har overtaget her og over 80% af alle julegaver i disse år bliver med koncepterne i valggave-shops.

Der findes 3 forskellige koncepter – du får kort lige her forskellene

1:
Joyfull Giftcard modellen, hvor alt er tænkt igennem fra a-z, hvor hele gave løsningen er at gøre logistikken så let og enkel for alle parter.
Du får et gavekort til medarbejderne som således kan gå ind og vælge deres gave indenfor en tidsramme på 2 år. En valg-shop hvor der er skønne brands og gaver i alle temaer, til enhver person, ung som ældre og mand eller dame..
Shoppen her har den fordel at den har fokus meget på mennesket, hvor der er meget tekstil og beklædning samt der er mulighed for at vælge en delikatessepakke.

Engrospriser som virkelig er gode, du har typisk 2-3 gange faktor på priserne i forhold til butikkerne, så du får meget for pengene.

Pakkerne leveres i pakkeshops overalt i  DK

2:
YourGifts modellen, hvor du virkelig får design og trend for pengene, gode priser og høj kvalitet.
Fordele er at du har mange gavevalg du kan foretage til primært hjemmet, alt fra sengetøj til lækre håndklæder i kendte brands.

Fordelene, selve princippet og konceptet er helt det samme som på Joyfull Giftcard, hvor du får levering til hver ansat privat uden om virksomheden, direkte til pakkeshops.

Man kan sige at du her får mange mini møbler og meget fokus på det mere designmæssige til living når du vælger YourGifts.

Pakkerne leveres direkte i en pakkeshop overalt i  DK.

3:
Julegavesokken.dk, her får du gaver som er nøje udvalgt med fokus på at få alle kategorier med som kan behage den ansatte, det at tilfredsstille alle aldre, køn og hele demografien i en virksomhed er sat i fokus her på julegavesokken. Du har lidt til maven og ganen af lækre delikatessepakker som også er meget attraktivt på vælger-shops – mange ansatte ønsker at forkæle sig selv i julen med skønne vinde og chokolade, og det understøtter julegavesokken.

Valget med julegavesokken er også en fordel fordi du kan følge med og overvåge, der er et særligt administrationsmodul tilkoblet teknisk, hvor du kan følge med og se hvad alle ansatte har valg af gaver samt finde ud af hvem der mangler at vælge gave.

Gaverne bliver pakket i en gavepose eller gaveæske og sendt samlet til virksomhedens leveringsadresse.
Konceptet er let og nemt, men det kræver dog stadig mere koordinering og tæt samarbejde mellem ordrebehandler og kontaktperson.

All search results