0
Vingummi

Vingummi

Velkommen til vores univers af vingummi. Slikposer med vingummi er en populær reklameartikel, og de er gode lige at have i lommen, med til events eller konferencer. Coredesign tilbyder desuden slikposer med fokus på bæredygtighed, både i en vegansk- og Fairtrade udgave. Selve emballagen kan du også vælge i bio-emballage. Se de mange muligheder for logo slik og vingummier med logo her på siden - og brand din virksomhed, så I bliver husket.

Kuglepen ikonGave ikonT-shirt ikon

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 26 resultater

Vingummi kan blive din nye brandambassadør
Coredesign har et sort udvalg af velsmagende vingummier. Små slikposer med vingummi gør det muligt at have en lækker firmagave lige ved hånden, til når du får kunder på besøg i firmaet, eller er på tur ud af firmaet. Vingummier med logo er ideelt at have med til jeres næste messe, konferencer eller event – de er enormt praktiske at have med sig på farten og dele ud til potentielle kunder og forretningsforbindelser. Samtidigt med at du lokker fremtidige kunder til din stand, så sikrer du også, at de husker dig i fremtiden, når posen med vingummier findes frem igen – og giver her kunden lidt sødt til at fortsætte dagen på. Glæd folk, der kommer på besøg i jeres virksomhed med en sød velkomst – ved at placere jeres logoslik med logo i receptionen, som gæster nemt kan tage med sig på vej ind eller ud af din virksomhed. Du kan også have vingummiposerne til internt brug, så dine kolleager har lidt sødt at ty til, når man er ved at nå enden på arbejdsdagen. Mulighederne er  uendelige for hvad I kan bruge poserne med vingummi til. Det er desuden sjældent folk smider slik ud, da slik ofte har en lang holdbarhedsdato, og derved sikrer du, at dit logo får lang eksponeringstid, hvis posen eksempelvis ender i lommen hos modtageren. Vores store sortiment, gør det nemt for dig, at finde den helt perfekt vingummi, der skal brande jer udadtil, og måske bliver jeres næste reklameartikel. Heriblandt har vi kendte mærker som Haribo og Wally & Whiz, der altid vil være et hit hos modtageren, så kontakt os endelig, hvis det kunne have interesse – eller hvis det produkt, som du leder efter, mangler, så lad os finde det indhold, som du ønsker til dit næste slik med logo. Vores brede sortiment gør desuden, at du kan have målgruppen i baghovedet, når du bestiller tyggegummi; Skal det være lakridsvingummier, og skal de være hårde eller bløde? Alt efter om det er til børn eller voksne. Logoslik er den perfekte reklamegave, og i den anden ende får du en glad og tilfreds modtager, der bliver glad, når de lukker op for noget lækkert slik.

Vingummi og slik med eget logo er en forfriskende måde, at få jeres budskab ud i verden. Coredesign har både slikposer og trekantsposer. Heriblandt har vi blandt andet jelly beans, lakridsben, frugtpastiller, vingummibamser, rude lakrids, rudemix samt rude vingummi. Vælg desuden, om du ønsker små eller store poser. Vi kan hos Coredesign hjælpe dig med at sammensætte en lækker gavekurv, som du med fordel kan bruge som eksempelvis påskegaver til medarbejdere eller som firma julegaver – og kan gives i enten muleposer med tryk eller en klassisk flettet kurv, der er mange muligheder.

Slikposer med logotryk – Coredesign hjælper gennem hele processen
Vingummi med logotryk er en udbredt måde at markedsføre sin virksomhed, så hvis du vil sikre at din virksomhed bliver husket af potentielle kunder, og du bliver top-of-mind en helt normal morgen, eftermiddag eller aften, så kontakt os allerede nu. Indpakningen giver rig mulighed for et personligt tryk på sin trykflade, og hos vores samarbejdspartner Wally & Whiz, der tilbyder vi sleeves om slikbøtten med dit logo. Poserne kan designes på mange måder, alt efter det du ønsker – kun fantasien sætter grænser her. Brug slikposen som et visitkort, hvor du kan få tryk telefonnummer, adresse eller andet, der har interesse. Dermed er der rigeligt med plads til dit budskab, som du vil have ud i verden. Du kan hos Coredesign købe vingummiposer med dit firmalogo eller budskab, som jeres virksomhed ønsker skal trykkes og udbredes i gadebilledet og på kontorer. Tilføj eventuelt jeres specielle QR-kode, der linker direkte til jeres kampagne eller budskab, og se folk blive nysgerrige. Send logoslik med pakker til kunder, så de får en lille ekstra overraskelse, når pakken åbnes. Små detaljer viser, at der er styr på tingene, så start rejsen lige her hos Coredesign, så hjælper vi dig fra A-Z – og er din forlængede MARKETINGS-arm.

Professionel rådgivning fra vores eksperter
Vores eksperter på kontoret sidder klar til at lave dit næste tilbud, så skriv endelig til os på salg@coredesign.dk eller giv os et kald på +45 62 62 82 82, så kan vi tage en snak om jeres næste reklameartikel. Vores chat her på hjemmesiden er også åbent i åbningstiderne, så der skal du også være velkommen til at kontakte os, så vender vi retur med svar på dit spørgsmål.

Coredesign har specialiseret sig inden for 3 områder, nemlig reklameprodukter, profilbeklædning og firmagaver, som du kan lade dig inspirere af på vores hjemmeside. Her finder du alt fra print på krus til kontoret, notesblokke med logo som kan gives til messer, fleece med logo til medarbejderen der cykler på arbejde og ikke mindst vandflasker med logo, som du nemt kan give kunden til kundemøder. Lad os sammen finde det logoslik med tryk, der skal repræsentere jeres firma, og vælg den smag, det mærke, den farve på posen og det logo, som passer til virksomhedens identitet og DNA – og skab samtidigt en god kunderelation med lækkert kvalitets reklameslik.

Ønsker du et alternativ til vingummi, så udforsk vores udvalg af bolsjer med logokarameller med logo eller chokolade med logo, hvoraf vi har økologiske varer i sortiment. Heriblandt finder du populære mærker som Rittersport, der er en klassiker blandt chokoladeelskere, og vil styrke dit brand fremadrettet, når du har valgt dine næste reklameartikler med logo. Få lige det logo og design, som I ønsker skal være jeres fremtidige repræsentant for virksomheden.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

Trustpilot ikon

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results