0

24Bottles - Urban 500 ml

Varenummer:
24B-Urban

24Bottles - Urban 500 ml

Varenummer:
24B-Urban

115,50 kr. Ekskl. moms

Vejl. 175,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Disse flasker er 100% CO2 neutrale, da 24Bottles planter et træ for hver købt flaske. Flaskerne er 100% fri for BPA, er på 0,5 L og fås i mange forskellige farver og mønstre.
De 0,08, som er anvist på flasken, er den mængde af CO2, du sparer miljøet, for hver gang du fylder din flaske. Det tager nemlig 0,08 kg CO2 at producere en plastikflaske.

 

Ønskes der logo på denne vare, bedes du kontakte os på salg@coredesign.dk eller ringe på 62618282

Produktinformation

SKU 24B
Leverandør varenummer 24B-Urban
Produkt Enhed Stk.
Kategori Bæredygtige / Økologiske gaver - Bæredygtige Drikke - Bæredygtige Reklameartikler - Brands A-Z - Drikke - Firmagaver - Flasker - Kundegaver - Personalegaver - Sommergaver
Bæredygtigt produkt Ja

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0