DanskEnglishDeutsch
0

27" Twist paraply

Varenummer:
PF-109080

267,50 kr. Eksl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

27" Twist paraply. Den første paraply, der åbnes med et drej på håndtaget. Paraply i eksklusivt design med automatisk åbning, matchende opbevaringspose samt glasfiberskaft og -ribber. Inkl. beskyttelseshætter. Gummibelagt plasthåndtag med detalje i børstet aluminium. Kunstsilke af polyester.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst på salg@coredesign.dk eller på telefon: 6...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

27" Twist paraply. Den første paraply, der åbnes med et drej på håndtaget. Paraply i eksklusivt design med automatisk åbning, matchende opbevaringspose samt glasfiberskaft og -ribber. Inkl. beskyttelseshætter. Gummibelagt plasthåndtag med detalje i børstet aluminium. Kunstsilke af polyester.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst på salg@coredesign.dk eller på telefon: 6261 8282.

Yderligere produktinformation

SKU
PF-109080
Leverandør varenummer PF-109080
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 25
Kategori Paraplyer
Ekstra filer
0