0

2x Sommerdyner dunfibre og 2x kuglefiberpuder

Varenummer:
AR-ND145 + ND145 + ND96 + ND96

2x Sommerdyner dunfibre og 2x kuglefiberpuder

Varenummer:
AR-ND145 + ND145 + ND96 + ND96

900,00 kr.

Vejl. 1999,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Denne sommerdyne indeholder 100% dunfibre inddelt i 70 individuelle kassetter, som sikrer en jævn fordeling af dynens fyld.
Måden, hvorpå fyldet er produceret på til denne type dyne, er ved at silikonisere de naturlige dunfibre. Med denne produktionsteknik tilbydes en dyne med høj åndbarhed, som sikrer justering af din kroptemperatur. Fordelen ved fiberdyner er, at de kan vaskes igen og igen uden at fyld og form ændrer sig markant.
Med denne dyne vil du slippe for en tung og varm vinterdyne, til fordel for en let og luftig sommerdyne – Hvilket i sommermånederne kan have en markant indflydelse på en god nats søvn.

Puden er en god og stor pude med fyld af kuglefibre.
En fiberpude er et godt og billigt alternativ til puder med naturfyld. Fordelen ved en fiberpude er, at den er let at vedligeholde, fordi den kan vaskes og tørretumbles mange gange uden at miste form og uden at ødelægge fibrene.

Produktinformation

SKU FN-30-ICM122020
Leverandør varenummer AR-ND145 + ND145 + ND96 + ND96
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmagaver - Gaver til hjemmet - Personalegaver

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0