DanskEnglishDeutsch
0

3-i-1-nødværktøj til bilen

Varenummer:
PF-134026

74,44 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

3-i-1-nødværktøj til bilen. 3-i-1-nødværktøj, som indeholder nødhammer til ituslåning af rude, seleskærer og dynamolygte. Håndsving til generering af strøm. Ikke nødvendigt med eksterne batterier. Håndtag med gummistruktur, som giver et godt greb. Leveres i STAC gaveæske. Indbygget genopladeligt batteri. Eksklusivt design. AABS-plast med soft touch-belægning.Alle...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

3-i-1-nødværktøj til bilen. 3-i-1-nødværktøj, som indeholder nødhammer til ituslåning af rude, seleskærer og dynamolygte. Håndsving til generering af strøm. Ikke nødvendigt med eksterne batterier. Håndtag med gummistruktur, som giver et godt greb. Leveres i STAC gaveæske. Indbygget genopladeligt batteri. Eksklusivt design. AABS-plast med soft touch-belægning.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst på salg@coredesign.dk eller på telefon: 6261 8282.

Yderligere produktinformation

SKU
PF-134026
Leverandør varenummer PF-134026
Produkt Enhed
Min. ordremængde
Kategori Inspiration
Ekstra filer
0