DanskEnglish
0
0

30" golfparaply med EVA-håndtag

Varenummer:
PF-10904204

30" golfparaply med EVA-håndtag

Varenummer:
PF-10904204

80,64 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Regn og slud skal ikke stå i vejen for forretningen. Giv dine kunder, leverandører, kolleger muligheden for at trodse regnen med en skøn paraply. Sæt dem i receptionen til kunderne, på hotellet til gæsterne, eller giv dem væk på festivalen til glade mennesker der skal trodse regnen, samtidig med at de tager dit budskab med videre. Sæt dit budskab og firmalogo på og lad netop det vandre ud i verden med en paraply der udstråler tidløst og klassisk design, så dine kunder kan rejse med stil. Den findes i mange farver og det er derfor en smal sag at finde en der passer til dit budskab og logo. En paraply holder længe og din branding vil derfor findes i gadebilledet længe.

Detaljer: 30" golfparaply med behageligt EVA-håndtag, fiberglasskaft og stivere og foldere i metal. Polyester.

Produktinformation

SKU PF-10904204
Leverandør varenummer PF-10904204
Produkt Enhed Stk.
Kategori Bestsellere - Paraplyer - Reklameartikler

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0