0

6 i 1 kabel - anti mikrobielt

Varenummer:
P302.303

6 i 1 kabel - anti mikrobielt

Varenummer:
P302.303

53,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Multi oplader kabel lavet af ABS samt PVC fri TPE, behandlet med Biomaster, et anti mikrobielt materiale der beskytter mod bakterier. Stoffet findes i selve produktet og giver permanent beskyttelse. Produktet er testet i overensstemmelse med ISO 22196 for anti mikrobielt effektivitet og er 100% sikker og uskadeligt for brugeren. Biomasters påvirker ikke genanvendeligheden af produktet. Produktet indeholder også et Verimaster, et unik sporingsstof, der beviser at den er behandlet med Biomaster, i modsætning til mange andre produkter på markedet der påstår anvendelsen og ikke kan dokumentere det. Kablet har type C og USB A indgang, type C er dobbeltsidet så det passer til IOS og Android. Pakket i luksus gaveæske samt Biomaster forklaring.

Produktinformation

SKU P302.303
Leverandør varenummer P302.303
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde
Kategori Tilbehør til Mobiltelefoner & Tablet’s
Maks trykstørrelse 20 x 15 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0