0

Agnes gavepakke + Spring Copenhagen

Varenummer:
FU-57461+emotions

280,00 kr. Ekskl. moms

Min. Ordremængde: 14

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 450,00 kr.

Skøn gavepakke med fantastiske udvalgte lækkerier. Den finde gavepakke er ledsaget af 1 stk Spring Copenhagen Emotions, som er træfigurer af de velkendte emojis, som vi i dagligdag bruger på vores smartphones.

 

Gavenpakken indeholder: Argente, salt chips 40g. Old Candy Factory cellofanpose, engelsk vingummi 90-100g. Old Candy Factory cellofanpose, sød lakrids 90-100g. Truffettes de France, chokoladetrøffel/karamelcreme...


Se yderligere produktinformation

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Produkt beskrivelse:

Skøn gavepakke med fantastiske udvalgte lækkerier. Den finde gavepakke er ledsaget af 1 stk Spring Copenhagen Emotions, som er træfigurer af de velkendte emojis, som vi i dagligdag bruger på vores smartphones.

 

Gavenpakken indeholder: Argente, salt chips 40g. Old Candy Factory cellofanpose, engelsk vingummi 90-100g. Old Candy Factory cellofanpose, sød lakrids 90-100g. Truffettes de France, chokoladetrøffel/karamelcreme/havsalt 40g. Chokoladetærte dansk flowpakket, ass. varianter 20g. Long chips, honnning & BBQ 75g. 1 fl. Umvini, Cabernet Sauvignon, Sydafrika 13% 75cl. Gråt bomuldsnet m/lange bærehåndtag. Gaven inkluderer ikke vinglas. Gaven leveres i en gaveæske, 325x255x86mm.

Yderligere produktinformation

SKU FU-57461+emotions
Leverandør varenummer FU-57461+emotions
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 14
Kategori Delikatessepakker - Firmagaver - Firmajulegaver - Personalegaver
Ekstra filer
Maks trykstørrelse

Senest besøgte produkter

Bedømt til 4.9 ud af 5 på trustpilot!

0