DanskEnglish
0
0

Americano Recycled to-go kop 250 ml

Varenummer:
PF-21069909

Americano Recycled to-go kop 250 ml

Varenummer:
PF-21069909

53,90 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Tag kaffen med på farten. ”Coffee to go” er blevet et must, og alle har lige en kop med, når de bevæger sig fra A-B ude i verden. Med en tid, hvor fokus på miljø også er i folks bevidsthed, så er en kop, der kan bruges igen og igen, vejen frem. Du får dermed muligheden for at give dit firmas budskab og logo med på alle ”to go” turene. Denne kop er et dobbeltvægget isoleret bæger med spildtæt skruelåg. Lågklemmen lukkes for at forhindre spild. Tætninger er uden silikone til et fuldt genanvendeligt krus. Produceret i UK i PP plast.

Detaljer: Rumindholdet er 250 ml. H: 12,00 cm, diameter: 9,50 cm, vægt: 100 gram. Man har muligheden for at lave mix og match farver for at skabe dit perfekte krus.

Produktinformation

SKU PF-21069909
Leverandør varenummer PF-21069909
Produkt Enhed Stk.
Kategori Bestsellere - Drikke - Drikke-ting - Krus - Miljø-branding - Reklameartikler
Bæredygtigt produkt Ja

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0