DanskEnglishDeutsch
0

Antistressbold, globus

Varenummer:
PF-102101

12,31 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Antistressbold, globus. Rund antistressbold med globusmotiv. Som følge af støbeprocessen har antistressartikler forskellig densitet, farve, størrelse og vægt, hvilket kan gøre det vanskeligt at opnå et præcist og ensartet påtryk. Dekorationen kan revne. Ingen halvtoner. PU-skum.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst på salg@cor...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Antistressbold, globus. Rund antistressbold med globusmotiv. Som følge af støbeprocessen har antistressartikler forskellig densitet, farve, størrelse og vægt, hvilket kan gøre det vanskeligt at opnå et præcist og ensartet påtryk. Dekorationen kan revne. Ingen halvtoner. PU-skum.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst på salg@coredesign.dk eller på telefon: 6261 8282.

Yderligere produktinformation

SKU
PF-102101
Leverandør varenummer PF-102101
Produkt Enhed
Min. ordremængde
Kategori Inspiration
Ekstra filer
0