DanskEnglishDeutsch
0

aWEAR

Varenummer:
KF-KFXWT94/Cool grey, champagne detaljer

560,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 799,00 kr.

aWEAR passer perfekt ind i hverdagen. De er designet til at tage din musikoplevelse til det næste niveau og til at give dit hverdagsoutfit lidt ekstra lækkerhed. Høretelefonerne er foldbare og ekstremt fleksible, så hvis du har brug for en pause fra musikken, er aWEAR nem at have i tasken, og du kan tage dem med dig hvor som helst. Når som helst. Høretelefonerne er ikke kun smukke, det indvendige er også godt designet. Lyden er v...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

aWEAR passer perfekt ind i hverdagen. De er designet til at tage din musikoplevelse til det næste niveau og til at give dit hverdagsoutfit lidt ekstra lækkerhed. Høretelefonerne er foldbare og ekstremt fleksible, så hvis du har brug for en pause fra musikken, er aWEAR nem at have i tasken, og du kan tage dem med dig hvor som helst. Når som helst. Høretelefonerne er ikke kun smukke, det indvendige er også godt designet. Lyden er virkelig blød, dyb og klar. Og du kan afspille dine yndlingssange i 25 timer på en fuld opladning, så selv travle øjeblikke kan være fyldt med musik.

Yderligere produktinformation

SKU
KF-KFXWT94/Cool grey, champagne detaljer
Leverandør varenummer KF-KFXWT94/Cool grey, champagne detaljer
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Kreafunk
Ekstra filer
0