DanskEnglish
0
0

Ballotin m/Luksusæg - 250 g. Økologiske Luksusæg - hvid

Varenummer:
BC-OC-2000-1201

120,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 209,00 kr.

Lækker økologisk luksus chokolade fra vores danske konditor pakket i hvid æske med guld bånd. Denne fine æske vil med sikkerhed glæde modtageren og er en oplagt gave til dine kollegaer, ansatte eller kunder. Æsken er lavet i kraftigt papir som gør den yderst holdbar og indholdet bliver ikke ødelagt. Æsken indeholder økologiske lækre luksusæg som kommer i flere varianter i æsken. Økologiske Luksusæg er en favorit i blandt...


Se yderligere produktinformation

Produkt beskrivelse:

Lækker økologisk luksus chokolade fra vores danske konditor pakket i hvid æske med guld bånd. Denne fine æske vil med sikkerhed glæde modtageren og er en oplagt gave til dine kollegaer, ansatte eller kunder. Æsken er lavet i kraftigt papir som gør den yderst holdbar og indholdet bliver ikke ødelagt. Æsken indeholder økologiske lækre luksusæg som kommer i flere varianter i æsken. Økologiske Luksusæg er en favorit i blandt vores kunder. Chokoladen er rigtig lækker og de kommer i hvid, lyd og mørk chokolade med foskellig fyld – Æsken indeholder (250 g.). Mange af vores kunder vælger at sætte et klistermærke på æsken som branding, disse kan vi også hjælpe jer med hvis det har en interesse.
Detaljer: Længde: 12,5 cm. Bredde: 7 cm. Højde: 5,5 cm.
Fordele ved denne gave:
Du skal vælge denne påskegave som gave til dine kunder eller ansatte. Det er vigtigt at påskønne de ansatte og vi kan ikke takke for meget i disse tider. En ”Jeg husker dig gave”. Særligt i disse tider er det vigtigt at værdsætte de, som husker- og hjælper os!

Levering:
Hos Coredesign hjælper vi dig også, som en ekstra service, med at levere påskegaven direkte til privatadressen. Kontakt os og vi vender jeres behov og løsning.
• Levering til privatadresse: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske)
• Levering til pakkeshop: 39 kr. (99 kr. v/ gaver med væske)
• Levering til erhvervsadresse: Fra. 249 kr.

Onlinekøb:
Du kan nemt og hurtigt bestille dine påskegaver online hos os. Du kan klikke og lægge din bestilling direkte i indkøbskurven således sparer du tid og fragten er fri når du handler over 5000 kr. ekskl. Moms.

Branding på dine gaver:
Vi hjælper dig med at blive husket! Du kan vælge at få label eller tryk på jeres påskegaver, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på chatten – vi hjælper begge steder!

Bæredygtighed:
Hos Coredesign har vi særligt fokus på bæredygtighed og genbrug. Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Også i valget af chokoladegaver er vi bevidste om at have Fair Trade leverandører, som sikrer, at der er ordentlige forhold hos råvarer producenterne.

Online-præsentation:
Er du nysgerrig på at se produktet nærmere? VI hjælper dig rigtig gerne med at vise ægget virtuelt, du skal blot skrive i chatten, at du gerne vil se en video, så laver vi den straks og sender til dig…

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE vil vi også rigtig gerne.

Kontakt os på 6261 8282 eller salg@coredesign.dk så får vi booket en aftale ind.

Yderligere produktinformation

SKU BC-OC-2000-1201
Leverandør varenummer BC-OC-2000-1201
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 18
Kategori ballotinæske - Bon Coca påske - Boncoca - Chokoladegaver - luksusæg - Påske 2021
Ekstra filer
Maks trykstørrelse

Senest besøgte produkter

0