DanskEnglishDeutsch
0

BERNADOTTE SALT & PEPPER SHAKER, 2 PCS STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-10014925

302,25 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 449,00 kr.

Når det kommer til design, er det de små ting, der betyder mest. Salt og peber-sættet fra Bernadotte-kollektionen får din morgenbakke til at stå knivskarpt. De første dele af den berømte Bernadotte-kollektion så dagens lys i 1938, hvor den svenske prins Sigvard Bernadottes designs satte nye standarder for funktionel æstetik. Samarbejdet mellem Bernadotte og Georg Jensen skulle siden vise sig at være et af de mest succesfulde i...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Når det kommer til design, er det de små ting, der betyder mest. Salt og peber-sættet fra Bernadotte-kollektionen får din morgenbakke til at stå knivskarpt. De første dele af den berømte Bernadotte-kollektion så dagens lys i 1938, hvor den svenske prins Sigvard Bernadottes designs satte nye standarder for funktionel æstetik. Samarbejdet mellem Bernadotte og Georg Jensen skulle siden vise sig at være et af de mest succesfulde i Georg Jensens historie. Salt- og peberbøssen er udført i rustfrit stål. De sælges samlet som et sæt og er den perfekte gave til både store og små begivenheder. H: 88 mm. Ø: 31 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10014925
Leverandør varenummer GJ-10014925
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 15
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0