DanskEnglishDeutsch
0

BERNADOTTE SUGAR BOWL INCL. SPOON, STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-10014932

403,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 599,00 kr.

Med sukkerskålen fra Bernadotte-kollektionen kan du opbevare de søde sager på en stilfuld, klassisk og elegant måde, der vil klæde ethvert bord. Den svenske prins og designer Sigvard Bernadotte er manden bag kollektionen, der bærer hans navn og først så dagens lys i 1938. De vertikale rifler er en tydelig hyldest til den internationale Art Deco-bevægelse, som designeren var dybt inspireret af i arbejdet med at skabe produkter, ...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Med sukkerskålen fra Bernadotte-kollektionen kan du opbevare de søde sager på en stilfuld, klassisk og elegant måde, der vil klæde ethvert bord. Den svenske prins og designer Sigvard Bernadotte er manden bag kollektionen, der bærer hans navn og først så dagens lys i 1938. De vertikale rifler er en tydelig hyldest til den internationale Art Deco-bevægelse, som designeren var dybt inspireret af i arbejdet med at skabe produkter, der forener formfuldendt æstetik og praktisk funktionalitet. Samarbejdet med Sigvard Bernadotte blev med tiden et af Georg Jensens mest berømte og succesfulde. Sukkerskålen Bernadotte er udført i rustfrit stål. Med skålen følger en sukkerske, der også er i rustfrit stål. H: 52 mm. Ø: 79 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10014932
Leverandør varenummer GJ-10014932
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0