DanskEnglish
0
0

BITZ - Lille salatsæt, mørkeblå

Varenummer:
551376

250,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 399,00 kr.

Salatskål sort/mørkeblå, 24 cm, med salatbestik i eg, 24 cm. BITZ’ imponerende salatskål med den matsorte yderside og den skinnende, blanke glasur på indersiden er smukt i alle sammenhænge. Salatbestikket med det flotte og enkle nordiske design fuldender serveringen. Stentøjet tåler maskinopvask, mikroovn, fryser ned til minus 18 grader og ovn op til 220 grader. Salatbestikket i egetræ vaskes op i hånden og kan løbende vedl...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Salatskål sort/mørkeblå, 24 cm, med salatbestik i eg, 24 cm. BITZ’ imponerende salatskål med den matsorte yderside og den skinnende, blanke glasur på indersiden er smukt i alle sammenhænge. Salatbestikket med det flotte og enkle nordiske design fuldender serveringen. Stentøjet tåler maskinopvask, mikroovn, fryser ned til minus 18 grader og ovn op til 220 grader. Salatbestikket i egetræ vaskes op i hånden og kan løbende vedligeholdes med madolie.

Yderligere produktinformation

SKU FH-551376
Leverandør varenummer 551376
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Bitz - Brands - Firmagaver
Ekstra filer
Diameter 24 cm
Maks trykstørrelse
0