DanskEnglishDeutsch
0

Blackwater udendørs Bluetooth®-højttaler

Varenummer:
13500901

110,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 179,00 kr.

Blackwater udendørs Bluetooth®-højttaler skal alle, der elsker at være udendørs, have. Højttaleren på 3 W giver helt sikkert god lydkvalitet, og med en vandtæt rating på IPX6, er der ingen grund til at bekymre sig om højttaleren bliver beskadiget, når den bliver våd. Også inkluderet er en karabinhage (ikke egnet til klatring), hvilket gør højttaleren fantastisk til rejser. Afspilningstid ved maks. lydstyrke er 2 timer. Me...


Se yderligere produktinformation
Ryd

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Blackwater udendørs Bluetooth®-højttaler skal alle, der elsker at være udendørs, have. Højttaleren på 3 W giver helt sikkert god lydkvalitet, og med en vandtæt rating på IPX6, er der ingen grund til at bekymre sig om højttaleren bliver beskadiget, når den bliver våd. Også inkluderet er en karabinhage (ikke egnet til klatring), hvilket gør højttaleren fantastisk til rejser. Afspilningstid ved maks. lydstyrke er 2 timer. Med indbygget styring af musikken og mikrofon til håndfri betjening. Mikro-USB-opladningskabel medfølger. Bluetooth-® arbejdsområdet er 10 meter (33 fod) med Bluetooth® version 5.0. ABS plast.

Yderligere produktinformation

SKU
13500901
Leverandør varenummer 13500901
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 50
Kategori Højtalere - Teknologi
Ekstra filer
0