0

Bobby rucksack

Varenummer:
XD-P705791

Bobby rucksack

Varenummer:
XD-P705791

534,30 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Tyverisikker taske. Den sikre måde at give branding med på farten. Genial taske til medarbejdere der kommer og går med deres bærbare hver dag. Den tyverisikrer de uundværlige laptops og dækker et helt basalt behov for alle der er på farten. Sæt jeres budskab eller logo på tasken og jeres branding kommer rundt i verden.
Bobby Soft Rygsækken er designet i det ikoniske Bobby tyverisikre udseende, med skjulte RFID lommer, ingen adgang fra fronten og de skjulte lynlåse har også sikkerheds lynlås til hovedrummet, for at sikre den yderligere. Det store rum er bredt anvendeligt. I hovedrummet kan du nemt opbevare en 15.6" laptop, i den forede lomme. Der er notesbog lomme, smarte små lommer samt en nøgleclip.
Toppen er ekspanderbar, så der er ekstra plads til f.eks. tøj, bøger eller andet. Denne rygsæk har også et integreret USB stik, lavet i vandafvisende materiale, så den er funktionel.

Rygsækken er lavet af RPET materiale. Fremstillet af RPET materiale og AWARE™ sporstof. Med AWARE™ er brugen af ægte genbrugsmaterialer og påstanden om vandbesparelse garanteret ved hjælp af AWARE™ sporstof. Hver Bobby Soft taske har sparet 22 liter vand og genbrugt 37 plastik flasker. Registreret design®

Detaljer: Materiale: rPET, Sekundær materiale:Polyester, Hovedfarve: sort. Produkt størrelse:45 x 18 x 30 cm. Netto vægt: 645. Bruttovægt 1090g.Indhold (i liter):16L. Egnet til laptop/tablet ("):15,6

Produktinformation

SKU XD-P705791
Leverandør varenummer XD-P705791
Produkt Enhed Stk.
Kategori Bestsellere - Firmagaver - Reklameartikler - Tasker & Muleposer

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0