0

Bobby rygsæk trolley

Varenummer:
P705.771

Bobby rygsæk trolley

Varenummer:
P705.771

1.135,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Behagelig som en trolley og praktisk som en rygsæk. Bobby rygsæk trolley er din ideelle rejsepartner til korte rejser eller daglig pendling. Den forvandles nemt fra rygsæk til trolley ved at gemme skulderstropperne i bagside panelet, og udløse håndtaget. Skiftes til rygsæk skjules håndtaget nemt i tasken og du kan pakke hjulene ind så du ikke bliver snavset på ryggen. Bobby rygsæk trolleyen holder dig beskyttet og er identisk med de velkendte Bobby tyverisikrede egenskaber, denne kombineret med en TSA lås. Indvendig finder separate rum til bl.a. tøj, nem adgang til laptop lomme, der også kan åbne i 30 graders vinkel. Laptop størrelse op til 17". Derudover er der lomme til en flaske, RFID lomme til beskyttelse af din identitet. Bobby rygsæk trolley er fremstillet af genanvendeligt materiale, den kan medbringes på fly som håndbagage. Fremstillet af rPET materiale og AWARE™ sporstof. Registreret design.

Produktinformation

SKU P705.771
Leverandør varenummer P705.771
Produkt Enhed Stk.
Kategori Tasker & Rejse - XD Design
Maks trykstørrelse 150 x 150 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0