0

Bobby Tech tyverisikker rygsæk

Varenummer:
P705.251

Bobby Tech tyverisikker rygsæk

Varenummer:
P705.251

990,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Bobby Tech er den ultimative rygsæk for gadget elskere, kombineret med sikkerhed, komfort og den seneste teknologi og smarte funktioner. Det integrerede solcellepanel sikrer at du kan oplade din enhed direkte fra solenergi så du aldrig løber tør for strøm. Et integreret trådløs oplader modul sikrer at du kan oplade din enhed uden kabel bøvlet. Bobby Tech har justerbar interne delere der gør det muligt at inddele rygsækken på mange forskellige måder. Det patenterede ”fid-lock” system på skulderstroppen giver hurtig adgang til din mobil eller en kop. Og selvfølgelig er den med de originale Bobby funktioner så som skjulte lynlåse, RFID beskyttede lommer og skæresikker PP beskyttelse. Bobby Tech er også bæredygtig, lavet med AWARE™ sporstof. Med AWARE™ er brugen af ægte genbrugsmaterialer og påstande om reduktion af vand garanteret ved hjælp af AWARE disruptive physical tracer og blockchain-teknologien. Registreret design®

Produktinformation

SKU P705.251
Leverandør varenummer P705.251
Produkt Enhed Stk.
Kategori Tasker & Rejse - XD Design
Maks trykstørrelse 50 x 70 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0