0

Bobby tyverisikker rygsæk

Varenummer:
P705.54

Bobby tyverisikker rygsæk

Varenummer:
P705.54

615,04 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Ryd

Beskrivelse:

Der sker dagligt 400.000 lommetyverier rundt om i verden. Med en Bobby tyverisikker rygsæk behøver du aldrig være bekymret for, at det skal ske for dig! Rygsækken er lavet i skæresikret materiale. Vandafvisende polyester med reflekstryk for øget sikkerhed i mørke. Udvendigt har den masser af skjulte lommer, som gør den velegnet ti opbevaring af ejendele under pendling. Den har integreret USB stik. Indvendige side er der polstrede rum til en 15.6 tommer bærbar samt tablet op til 10 tommer, samt til alle dine andre ejendele. Registreret design ®

Produktinformation

SKU P705.541
Leverandør varenummer P705.54
Produkt Enhed Stk.
Kategori Tasker & Rejse - XinDao
Maks trykstørrelse 120 x 70 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0