DanskEnglish
0
0

Bond vandtætte Bluetooth®-højttalere til udendørs

Varenummer:
12397400

Bond vandtætte Bluetooth®-højttalere til udendørs

Varenummer:
12397400

115,00 kr. Ekskl. moms

Vejl. 150,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Ryd

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Bond vandtætte Bluetooth®-højttalere til udendørs brug er et must for den eventyrlystne! Sættet består af 2 vandtætte Bluetooth®-højttalere, der kan bruges enten enkeltvist eller som par, hvis du vil opnå ægte surround sound! Hver højttaler har en udgangseffekt på 3 W, så du kan fylde din lejrplads, din golfvogn eller dit udendørsområde op med krystalklar lyd. Højttalerne har en vandtæthed på IPX5, så du behøver ikke bekymre dig, om de tager skade af at blive våde. Der medfølger desuden en silikonestrop, så du kan spænde højttalerne sammen, og en karabinhage, som er praktisk, når du er på farten. Afspilningstid ved maks. volumen er 3 timer. Med indbygget musikstyring og mikrofon til håndfri betjening. Inkl. micro USB-ladekabel og 3,5 mm AUX-kabel. Bluetooth®-rækkevidden er 10 meter med Bluetooth® version 4.2. ABS plast.

Produktinformation

SKU
12397400
Leverandør varenummer 12397400
Produkt Enhed Stk.
Kategori Højtalere - Teknologi

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0