0

Cellofanpose med gul silkesløjfe - 4 stk. Marcipanæg (80 g.)

Varenummer:
BC-PK-3510-1001

30,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 55,00 kr.

Delikate marcipanæg i lys og mørk chokolade pakket i en fin cellofanpose med en gul sløjfe. Disse marcipanæg er specielt lavet af vores danske konditor og smager rigtig godt. Der kommer 4 stk. marcipanæg 80g. i en cellofanpose.
Detaljer:
Fordele ved denne gave:
Du skal vælge denne påskegave som gave til dine kunder eller ansatte. Det er vigtigt at påskønne de ansatte og vi kan ikke takke for meget i disse tider. En ”J...


Se yderligere produktinformation

Produkt beskrivelse:

Delikate marcipanæg i lys og mørk chokolade pakket i en fin cellofanpose med en gul sløjfe. Disse marcipanæg er specielt lavet af vores danske konditor og smager rigtig godt. Der kommer 4 stk. marcipanæg 80g. i en cellofanpose.
Detaljer:
Fordele ved denne gave:
Du skal vælge denne påskegave som gave til dine kunder eller ansatte. Det er vigtigt at påskønne de ansatte og vi kan ikke takke for meget i disse tider. En ”Jeg husker dig gave”. Særligt i disse tider er det vigtigt at værdsætte de, som husker- og hjælper os!

Levering:
Hos Coredesign hjælper vi dig også, som en ekstra service, med at levere påskegaven direkte til privatadressen. Kontakt os og vi vender jeres behov og løsning.
• Levering til privatadresse: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske)
• Levering til pakkeshop: 39 kr. (99 kr. v/ gaver med væske)
• Levering til erhvervsadresse: Fra. 249 kr.

Onlinekøb:
Du kan nemt og hurtigt bestille dine påskegaver online hos os. Du kan klikke og lægge din bestilling direkte i indkøbskurven således sparer du tid og fragten er fri når du handler over 5000 kr. ekskl. Moms.

Branding på dine gaver:
Vi hjælper dig med at blive husket! Du kan vælge at få label eller tryk på jeres påskegaver, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på chatten – vi hjælper begge steder!

Bæredygtighed:
Hos Coredesign har vi særligt fokus på bæredygtighed og genbrug. Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Også i valget af chokoladegaver er vi bevidste om at have Fair Trade leverandører, som sikrer, at der er ordentlige forhold hos råvarer producenterne.

Online-præsentation:
Er du nysgerrig på at se produktet nærmere? VI hjælper dig rigtig gerne med at vise ægget virtuelt, du skal blot skrive i chatten, at du gerne vil se en video, så laver vi den straks og sender til dig…

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE vil vi også rigtig gerne.

Kontakt os på 6261 8282 eller salg@coredesign.dk så får vi booket en aftale ind.

Yderligere produktinformation

SKU BC-PK-3510-1001
Leverandør varenummer BC-PK-3510-1001
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 70
Kategori Bon Coca påske - Boncoca - cellofanposer - Chokoladegaver - Påske 2021 - påske-gaver
Ekstra filer
Maks trykstørrelse

Senest besøgte produkter

0