0

Champignon mini højtaler

Varenummer:
MO9718

Champignon mini højtaler

Varenummer:
MO9718

99,26 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Champignon mini højtaler
Musik på vejen, i lejren, på stranden og i parken. Musik du kan tage med på din vej. Denne lille søde højtaler kan fylde rummet med musik. Den lille bluetooth højtaler er ideel at give væk til ansatte, kunder, samarbejdspartnere som en sjov lille gimmick. Brand den med dit logo på forsiden og du vil blive husket.

Detaljer: Mål: Ø6X5 CM Trådløs højtaler i ABS med træ udseende. 1 genopladeligt lithium 180 mAh batteri medfølger. Inkl.USB-opladerkabel, 3,5 mm stik og håndrem. Udgangsdata: 4 Ohm, 5V og 3W. Spilletid ca. 2h

Produktinformation

SKU MO9718
Leverandør varenummer MO9718
Produkt Enhed Stk.
Kategori Reklameartikler

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0