DanskEnglishDeutsch
0

Chester 15,6" laptoprygsæk

Varenummer:
PF-120142

207,19 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Chester 15,6" laptoprygsæk. Rygsæk i eksklusivt design. Hovedrum med lynlås og polstret laptoplomme, som passer til de fleste 15,6" laptops, polstret tabletlomme, som passer til de fleste 10" tablets, samt plads til bøger og mapper. Foran har tasken en lomme med en lodret lynlås og et fastgørelsespunkt til mindre tilbehør, f.eks. nøgleringe eller en karabinhage. Stor sidelomme med snøre- og spændelukning. Polstrede og regulerb...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Chester 15,6" laptoprygsæk. Rygsæk i eksklusivt design. Hovedrum med lynlås og polstret laptoplomme, som passer til de fleste 15,6" laptops, polstret tabletlomme, som passer til de fleste 10" tablets, samt plads til bøger og mapper. Foran har tasken en lomme med en lodret lynlås og et fastgørelsespunkt til mindre tilbehør, f.eks. nøgleringe eller en karabinhage. Stor sidelomme med snøre- og spændelukning. Polstrede og regulerbare skulderstropper med en komfortabel form. Forstærket bærehåndtag. . 600D polyester. 475.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst på salg@coredesign.dk eller på telefon: 6261 8282.

Yderligere produktinformation

SKU PF-120142
Leverandør varenummer PF-120142
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 25
Kategori Inspiration
Ekstra filer
Maks trykstørrelse
0