DanskEnglish
0
0

COBRA BOWL, SMALL STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586626

COBRA BOWL, SMALL STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586626

537,85 kr. Ekskl. moms

Vejl. 799,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Med sine elegant bølgede kurver ligner Cobra-skålen en bølge, der har ophævet tyngdekraften og er blevet genskabt i stål. Skålens spejlblanke overflade kaster lyset tilbage og skaber en tryllebindende effekt uanset hvilken vinkel, man står i. Fyld den op med frisk frugt eller snacks – eller lad den stå uberørt som en moderne skulptur i sin helt egen ret. Designer Constantin Wortmann arbejder legesygt med dynamiske former og alt andet end rette linjer. Hans ambition er at give mennesker oplevelser, der river os ud af vores vante rutiner og får os til at stoppe op og nyde tilværelsen. Den populære Cobra-kollektion for Georg Jensen er netop en hyldest til livsglæden og de små skæve øjeblikke, der er så uendeligt meget værd. Den lille skål er udført i glaspoleret rustfrit stål. H: 69 mm. Ø: 191 mm.

Produktinformation

SKU
GJ-3586626
Leverandør varenummer GJ-3586626
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0