DanskEnglish
0
0

COBRA CARAFE GLASS

Varenummer:
GJ-3586612

COBRA CARAFE GLASS

Varenummer:
GJ-3586612

457,25 kr. Ekskl. moms

Vejl. 679,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Der findes ikke en ret vinkel eller en lige linje i den hæderkronede Cobra-kollektion, og karaflens legesyge udtryk sætter nye standarder for visionær formgivning. Den organiske form er svær at få øjnene fra, men den slanke bugtede hals er ikke kun til pynt, tværtimod. Den er med til at sikre et suverænt greb, der gør karaflen let at hælde fra. Den tyskfødte designer Constantin Wortmann lever af at skabe produkter, hvor form følger følelse. Ved at turde se ud over forholdet mellem form og funktion lægger han derved et nyt og spændende lag til designhåndværket, som efter hans mening endelig ikke må tage sig selv alt for seriøst. Med Cobra for Georg Jensen har han skabt en vidunderlig harmonisk balance mellem det finurlige, det forunderlige og det praktiske. Karaflen er udført i ren glas og rummer op til 0.75 liter. H: 290 mm. V: 0,75 L.

Produktinformation

SKU
GJ-3586612
Leverandør varenummer GJ-3586612
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0