0

Craft - Core Unify Training Tee

Varenummer:
NW-1909878

Craft - Core Unify Training Tee

Varenummer:
NW-1909878

189,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Ryd

Beskrivelse:

T-SHIRT I 100% GENBRUGSPLAST
NW - Craft – 1909878

Vores helt klar bedste anbefaling til dette års
DHL-stafet er denne CORE Unify Training Tee som er lavet i 100% genbrugs polyester. Denne DHL løbetrøje fås i flere stærke farver for at sikre optimal effekt for dig og dit brand, hvilket vi også kan se på logoplacerings mulighederne på denne DHL-Tee.

Hvad enten du løber eller går til DHL-stafetten vil denne T-shirt være de helt rigtige valg da pasformen passer alle og så får i her en rigtig god kvalitet som også er bæredygtig.

Den er designet til aktive sportsudøvere, der værdsætter stor komfort og god kvalitet, T-shirten er fremstillet af blødt og funktionelt genbrugs-polyester. Derudover har T-shirten buede sidesømme foran for atletisk, moderne look.

Pris 189,00 kr. pr stk. ved minimum 30 stk. inkl. 1 farvet logotryk på venstre bryst

Pris 219,00 kr. pr stk. ved minimum 30 stk. inkl. 1 farvet logotryk på venstre bryst og på ryggen

Ekskl. Moms og fragt + opstart 499 kr. pr logofarve/placering

Produktinformation

SKU NW-1909878
Leverandør varenummer NW-1909878
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmatøj - Bæredygtig beklædning - Bæredygtige T-shirts - Bæredygtige T-shirts - Bæredygtigt Motionstøj - Brands A-Z - Craft - DHL - T-shirts - DHL-løb 2021 - Miljø-branding - Motion & Løb - Motion & Løb - T-shirts - T-shirts
Produktblad 1909878CraftCore-Unify-Training-Tee-M.pdf
Bæredygtigt produkt Ja

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0