0

Craft, Mind Shorts - Herre

Varenummer:
1903952

Craft, Mind Shorts - Herre

Varenummer:
1903952

254,60 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Min. Ordremængde: 10 stk.
Ryd

Beskrivelse:

Mind Shorts fra Craft er et par lækre løbeshorts i letvægts materiale. Shortsene er lavet med en god ergonomisk pasform og justerbar talje, der sikrer en optimal bevægelighed og dermed en god løbetur. Shortsene har desuden høj fugttransport og er hurtigtørrende så du ikke bliver fugtig på løbeturen. Sæt dit logo eller firmanavn på og du har et par lækre løbebukser med tryk, som egner sig perfekt til DHL eller andre firmaløb. Skriv venligst ønskede farve som kommentar.
Pris er inkl. 1 farve tryk i 20x20 cm - ved ønske om anden størrelse bedes de venligst kontakte os. Opstartsomkostning 499,- pr. farve/kliché – ikke inkl.

Produktinformation

SKU
1903952
Leverandør varenummer 1903952
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Brands A-Z - Craft - DHL - Shorts - DHL-løb 2021 - Firmatøj - Motion & Løb

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0