DanskEnglishDeutsch
0

Craft, Mind SS Tee - dame

Varenummer:
CR-1903942-2XL

239,39 kr. Eksl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Løbetrøje fra Craft i polyester, der med sine svedtransporterende evner er med til at gøre netop denne løbetrøje super behagelig at løbe i. Løbetee’en kommer i flere farver og med mulighed for tryk af logo eller firmanavn, hvilket gør denne løbetee ideel til firmaløb som DHL. Løbeteen har en normal pasform, er blød og komfortabel, hvilket sikrer at dine medarbejdere vil nyde at løbe i denne trøje.  Skriv venligst ønske...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Løbetrøje fra Craft i polyester, der med sine svedtransporterende evner er med til at gøre netop denne løbetrøje super behagelig at løbe i. Løbetee’en kommer i flere farver og med mulighed for tryk af logo eller firmanavn, hvilket gør denne løbetee ideel til firmaløb som DHL. Løbeteen har en normal pasform, er blød og komfortabel, hvilket sikrer at dine medarbejdere vil nyde at løbe i denne trøje.  Skriv venligst ønskede farve som kommentar. 
Pris er inkl. 1 farve tryk i 20x20 cm - ved ønske om anden størrelse bedes de venligst kontakte os. Opstartsomkostning 499,- pr. farve/kliché – ikke inkl.

Yderligere produktinformation

SKU
CR-1903942-2XL
Leverandør varenummer CR-1903942-2XL
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Motion & Løb - T-shirts
Ekstra filer
0