0

Digitalt sikkerheds kit

Varenummer:
P300.093

Digitalt sikkerheds kit

Varenummer:
P300.093

36,40 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Digitalt sikkerhedskit velegnet til privat brug. Sættet er pakket i PP æske og indeholder USB data beskytter. webcam blokker samt audio-jack blokker. USB data beskytteren undgår utilsigtet data udveksling ved tilkobling til en pc eller offentlig opladestation. Enheden blokerer alt data udveksling mellem begge enheder men sikrer samtidig at enheden oplades. Dette forhindrer at data stjæles fra din enhed eller at der installeres malware på den. Webcam blokkeren kan monteres på fronten af dit cam og kan blokeres når du vil sikre dig privatliv. Audio-jack stik blokker placeres i dit audio-jack stik og forhindrer at 3. part kan lytte med på dine samtaler.

Produktinformation

SKU P300.093
Leverandør varenummer P300.093
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde
Kategori Tilbehør til Mobiltelefoner & Tablet’s
Maks trykstørrelse 50 x 40 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0