DanskEnglishDeutsch
0

Eva solo nordic kitchen kogegrej grydepakke

Varenummer:
ES-94282216

300,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 2350,00 kr.

Et minimalistisk formsprog og en funktionel tankegang. Det er essensen af skandinavisk design og inspirationskilden til Nordic kitchen. Serien af kogegrej i rustfrit stål med sort bakelit greb passer perfekt ind i det nordiske køkken og til den travle hverdag. Materialet er af højeste kvalitet, som sikrer stor slidstyrke og lang holdbarhed. Serien har en solid 6,2 mm indkapslet sandwichbund i rustfrit stål med en tyk kerne af alumin...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Et minimalistisk formsprog og en funktionel tankegang. Det er essensen af skandinavisk design og inspirationskilden til Nordic kitchen. Serien af kogegrej i rustfrit stål med sort bakelit greb passer perfekt ind i det nordiske køkken og til den travle hverdag. Materialet er af højeste kvalitet, som sikrer stor slidstyrke og lang holdbarhed. Serien har en solid 6,2 mm indkapslet sandwichbund i rustfrit stål med en tyk kerne af aluminium, som jævnt fordeler varmen over hele bunden.
Kan anvendes på alle varmekilder, også induktion og ovn, dog max 180°C. Se mere detaljeret information i vedlagte brugsanvisning.

Yderligere produktinformation

SKU
ES-94282216
Leverandør varenummer ES-94282216
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Eva Solo - Firmagaver - Firmajulegaver
Ekstra filer
0