DanskEnglishDeutsch
0

Flare 15,6" laptoprygsæk, letvægt

Varenummer:
PF-120155

363,54 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Flare 15,6" laptoprygsæk, letvægt. Til dem, der søger et mere strømlinet design, har rygsækken en "fjervægtsfunktion". Flare rygsækken er både funktionel og komfortabel. Den er fremstillet af dobbyvævet nylon med vandfast belægning og påtrykt Elleven reflekslogo, så du er synlig i mørket. Taskens bund er af let presenningsdug, så den er vandtæt og nem at rengøre. Med lomme i bunden, hvor der er plads til strømkabler, ho...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Flare 15,6" laptoprygsæk, letvægt. Til dem, der søger et mere strømlinet design, har rygsækken en "fjervægtsfunktion". Flare rygsækken er både funktionel og komfortabel. Den er fremstillet af dobbyvævet nylon med vandfast belægning og påtrykt Elleven reflekslogo, så du er synlig i mørket. Taskens bund er af let presenningsdug, så den er vandtæt og nem at rengøre. Med lomme i bunden, hvor der er plads til strømkabler, hovedtelefoner og en let jakke. Den store forlomme har vandtæt lynlås. Det store hovedrum med ekstra dyb lynlåsåbning har et organisationspanel forrest og en tabletlomme bagest. Det helpolstrede laptoprum med lynlås har plads til en 15,6" laptop. Det bløde rygpanel er polstret med netstof, og de bløde stropper er både komfortable og ergonomiske og sikrer, at tasken er let som en fjer. Logostroppen af imiteret ruskind på skulderstroppen kan bruges som brilleholder. Rygpanelet har en strop til bagagevogn. . 420D ribstop-polyester. 610.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst på salg@coredesign.dk eller på telefon: 6261 8282.

Yderligere produktinformation

SKU PF-120155
Leverandør varenummer PF-120155
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Inspiration
Ekstra filer
Maks trykstørrelse
0